20.49

Tidigare idag, två av mina älsklingar! Maja tycker om att klättra upp och lägga sig på en. Det är ganska mysigt förutom när man ska sova. Johan däremot har inga problem att sova med henne på sig. Han märker inte ens att hon klättrar upp!

Det kändes bra att få åka ut till huset igen och känna efter ordentligt. Visualiera i huvudet hur man skulle kunna göra där och där, möblera, se några år framåt.
Både Monica och Thomas var med, men även Stefan, Andreas och Elin! Kul!

Vi kom fram till att mäklaren Åsa var rätt ok. Inget påfluget säljsnack som: "Föreställ er en sådan här höstkväll, brasan är tänd och man har just kommit ur bastun. Regnet smattrar hemtrevligt mot de stora fönstren, som en vacker dag ger sådant fantastiskt ljus!" Örk. Man kan ju lägga benen på ryggen för mindre!
Dock lär hon nog ringa imorgon för att fråga om vi kommit fram till något beslut. Har vi det? Kanske....!

Efter visningen åkte vi till Mölndal och käkade smaskig köttfärslimpa med Monica och Thomas. Pojkarna hann se slutet av Frölundamatchen...
Direkt efter hemkomsten ringde grannen och frågade om vi hade lust att ställa upp som vittnen. De skulle skriva udner sina testamenten, så där blev vi sittande en stund och tjötade lite.
"-Har ni tittat på några fler hus då?"
"-Öh, joo, bland annat i Olofstorp."
"-Jaha, var det något ni gillade då?"
"-Heh, joo... ... ..."

Nu är jag trött. En omtumlande vecka och intensiv helg. Att man kan bli slut efter husspekulationer och klänningköp? Att jag har mage! Men det är en rätt positiv trötthet! :o)
Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Anna

Du, det är rätt stora beslut du har tagit/ska ta i helgen. Klart du är slut! Själv har jag haft en omtumlande söndag. Kommer att somna bums av ren utmattning.

2008-10-05 @ 22:29:57
URL: http://andasblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0