07.35

Jepps! Det är mina fossingar! Jag har slagit på stort och kör lite klack idag! Jag tycker det är rätt snyggt med de där långa tjocktröjorna, tights och typ stövlar, så jag provar en sådan mundering idag. Det är grymt mycket bekvämare än jeans när man sitter ner kan jag säga! Och i och med att jag sitter hela tiden, så klagar inte fötterna heller :o)
Känner mig inte riktigt bekväm i dessa skodon, då inget kan slå ett par gympadojjor, men de är hyggligt sköna faktiskt. Vet inte om benvärmarna är bra eller ej, men tycker det ser så "avkapat" ut utan dom på något sätt. Väldigt svart blir det också, då min tröja också är svart.
Nåväl, vem bryr sig egentligen? Man ser ju alla slags munderingar nu för tiden, och huvudsaken är ju att man trivs i det själv. Det är bara inom vissa miljöer som en viss "dresscode" kan gnaga på den egna smaken.

Fick springa på muggen två gånger inatt bara för att jag drack så mycket igår efter passet! Och på morgonen hittade vi en Fiapizza på mattan, omtänksamt som vanligt...
Bankbesök i eftermiddag - spännande!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Du är en sån som passar i såna där kläder. Själv ser jag ut som ett hus i samma utstyrsel. Hehe.

2008-10-02 @ 07:59:58
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Hus är väl fina? Titta bara på det vi nu spekulerar på! :o)

2008-10-02 @ 11:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0