Snart kurs

 

Bara för att det blev sådan utomordentligt bra middag igår, slog vi på stort och körde på pizza igår! Johan storhandlade efter jobbet, så kylen erbjöd olika alternativ. Iddes vi laga något då? Icke! Detta är ett av de barnlösas privilegier som vi utnyttjar till fullo: Inte orka laga ordentlig middag? Skit i det då!
Johan demonsterar att killar visst har simultanförmåga: Äta och spela DS samtidigt!

Jag hade hoppats bli klar med blåbäret igår, men så upptäckte jag en miss i tidigare varv, försökte ta upp det och göra om, men lyckades inte! Blev bara arg och hoppas nu att Helena kan rädda mig!
Johan somnade strax efter nio, medan jag lät stickningsfrustrationen löpa ut till "Transporter 2". Jag kunde styra över ilskan på de totalt surrealistiska actionscenerna istället, och kunde sedan somna i godan ro.
Vaknade under natten av en pigg Johan som fick tillbringa någon timme framför Runescape innan han kunde somna om igen!
Vi fick i varje fall räkningarna betalda, men jag upptäckte att jag inte hade en enda egen! Inte ens mobilräkningen, och den brukar jag ju alltid ha! Fick ringa Telia och efterlysa den så de skulle skicka en ny, och var jag snabb att betala så skulle förseningsavgift inte läggas på.
Ikväll har johan innebandyträning, följt av Frölundamatch som han troligtvis åker upp till föräldrarna och ser på tv:n. Jag stannar nog hemma och försöker städa lite. Jag trivs inte just nu! Det är så skitigt, och grejer ligger överallt! Ett svep med dammsugaren är konstgjord andning som bara medför att jag slipper reta mig på mina hår överallt på det gula toalettgolvet. Om jag ids kan jag passa på att köra en tvätt också, så blir det en mindre att göra i helgen. Jag vill komma iväg och lämna blod, men det är inte så ofta de har längre öppettider. Idag går ju inte, och på måndag har Johan kanske match igen. Varför har blodcentralen inte helgöppet?? Ekonomi, ekonomi, ekonomi.

Nej, måste förbereda inför kursen!
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Oo

Droppen i Nordstan har öppet på lördag mellan 10-16, åka efter innebandyn???

2008-11-27 @ 09:41:30
Postat av: Elin

Tänkte också på Droppen, har för mig att de haft helgöppet! I Nordstan är det ju nästan inget folk en lördag så där i adventstider heller.. :)



Ni är så söta i era mössor! :)

2008-11-27 @ 11:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0