Pafft?

En frusen guling med nyskrapade rutor. Ser inte riktigt sig lik ut med fel hjul fram! När jag kom till jobbet hejdar en förbipasserande mig och säger:
"-Vet du om att du har väldigt lite luft i bakdäcket?"
 Va?? Och jag vågar knappt tro det, men han har rätt! Har jag punka där också?? Sådär kan jag ju inte köra! Hur tusan ska jag göra nu? Ska jag prova pumpa upp det igen så jag tar mig hem för att byta till vintersulorna, eller ska jag ta mig hem på annat sätt och med Johans bil ta hit vinterdäcken för att byta på plats?

Försöker gulingen säga mig något eller? Försöker den förmå mig att byta NU för att den inte kan ansvara för att hålla mig på vägen med de nuvarande blankslitna däcken?

Undrar hur högersidan ser ut??

Jag kan ju inte tänka mig annat än att jag kört på något med vänster sidan, och framdäcket som kom först, tog det värsta. Jag har ju inte kört något på hela helgen, men kollar man noga på bilden, så är faktiskt bakdäcket småpafft redan där. Visst heter det "pafft"? Tror jag uppsnappade det ordet när jag flyttade ner...
Det märks ju dock inte lika väl på ett bakdäck än fram, men vilken tur att killen uppmärksammade det och sade till. Frånvarande jag har ju säkert inte märkt det, satt mig i gulingen vid dagens slut och hamnat på fälgen mitt på Älvsborgsbron eller nåt!

Hm.

Kommentarer
Postat av: Elin

Aj aj aj... gulingen skapar en följetong för oss läsare, men förstår att det inte är så kul för dig!





Kanske ska önska dig busskort i julklapp och börja åka kollektivt?!





2008-11-03 @ 15:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0