Överenskommelse

Jag är helt slut i hjärnan. Så mycket data, leverantörskoder, förbrukare, priser och rekvisitioner hit och dit, öppna, mata in, byta. Min stackars hjärna känns svullen!

Får pausa och dokumentera min och Johans överenskommelse. Igår kom vi in på Elin och Andreas väntade knodd, och på det faktum att man inte ska dricka alkohol när man är gravid. Då fann jag det inte mer än rätt och rimligt att också den blivande pappan låter bli att dricka så länge graviditeten varar! Sympatiuppehåll!
Johan fann min tanke förvånansvärt korkad, och jag då som inte ens dricker alkohol!? Vi skulle ju inte ens hamna i den situationen! Men visst, du slutar äta chips, om jag inte dricker någon alkohol! Säger han stöddigt.

"-Ok, jag käkar inga chips, och du dricker ingen alkohol!" svarade jag lätt.

Nehej, när jag så bekymmerslöst gick med på det, så skulle han ändra sig och byta ut chipsen mot sötsaker ! För att i nästa andetag definiera alkoholen till att bara innefatta vin, som han ändå nästan aldrig dricker! Snacka om lägre än Glocalnet! Vilken fegis! Jag anser att vi har en deal. Den dagen det är dags för knodd, så äter jag inga chips, och han dricker ingen alkohol. Klappat och klart! Hahahahahahahahahaha!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hm. Lycka till hörru. Kanske du ska sätta ribban lite lägre? Ingen alkohol de sista två månaderna tycker jag är ganska självklart. Inget jag har diskuterat med sambon men det kan ju faktiskt behövas en chaufför så där in på slutet. Och att du ska avstå från socker/chips kan vara ett farligt vad - men du kanske får begär efter något nyttigt och bra... som tomat... Då är det ju en lätt match. ;o)

2008-11-06 @ 18:32:06
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Elin

Hahahahahahaha kommer knappt på vad jag ska skriva! SKrattar mest högt! VIN???? Whiskey, öl och Gin & Tonic får han nog sluta med om det ska räknas! =)

2008-11-06 @ 18:53:43
Postat av: Elin (igen)

KOm på en sak till... prata med Andy om detta! Han som är så glad att ha fått en fyllechaffis! ;)

2008-11-06 @ 18:54:34
Postat av: Linda till Anna

Nej, sötsakerna kan nog vara vanskligt att avstå, men att se honom avstå från alkohol skulle det vara värt att utesluta chipsen! Tänk bara den där ölen en kväll...eller den lilla whiskeyn han gillar så mycket! Moahahaha!

2008-11-06 @ 19:35:01
Postat av: Linda till Elin

Precis! Himmel vad han försökte slingra sig när jag faktiskt var på hans mothugg! Det trodde han inte! Fniss!

2008-11-06 @ 19:38:28
Postat av: Johan

BUUU vad ni är taskiga emot stackars lilla mig. Jag vill bara ta en snäll liten whisky, vad kan det göra för skada, eller kan ju i alla fall inte skada mer......

2008-11-06 @ 21:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0