Mörkret faller...

...utanför mina fönster. Låter fel att säga att man jobbat som en tok hela dagen, när man suttit på häcken hela tiden! Har visst fortfarande svårt att ena mig med tanken att man bara kan vara stressad och har mycket att göra, om man springer runt som en skållad råtta!
Jag tycker dock att hostan börjat ge med sig. Hoppas hoppas! Lyckades dock nysa och placera en slemhög på armen. Det är alltid lika roligt att göra när man sitter bland folk. "Vad tusan gör jag nu? Låtsas som ingenting? Eller diskret försöka torka bort det? Jag har ju ingenting att torka med!"
Men å andra sidan är det  värre att råka nysa utan att hinna skydda med armen, och i fasans slow motion se en böjlig slemklump flyga iväg! Men det har väl bara hänt mig...

Ikväll ska Stefan komma över på middag! Johan ska laga ugnstekt falukorv med mos igen, förra veckans succé. Redan halv sex ska det serveras, så det blir bara att sätta sig till bords så fort man kommer hem. Gottigott!
Kanske kommer vi oss ut på en promenad också. Eller packar några första kartonger inför flytten! Det verkar blåsa rätt bra på utsidan, så vi får se vad det blir.
Jag har nog inte riktigt insett att vi faktiskt ska flytta! Till det där otroligt fina huset vid tjärnen! Det där huset med öppen spis och bastu! Huset med det lilla loftet där jag ska sitta och läsa och sticka, och brodera! Och spana på Johan när han jobbar i köket! Hihihi!

Jag och Staffan kommer nu att ta det där vaktjobbet i Kungälv. Nån nostalgikväll med julbord och dansband av typen "Tor-Görans och kompisarna". Verkar ju rätt lugnt, och goa pengar. Men å andra sidan vet man aldrig. Den äldre målgruppen kan med några glas under västen vara de som alltid vet bäst, och mucka bråk nåt vansinnigt. Många kan säga mycket gott om alkohol, men likväl har den en förmåga att kunna locka fram det sämsta hos många människor. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe, det är nog, i vanlig ordning, baaaara du som har varit med om det Linda! :)



Hehe, perfekt med loftet så att du kan ha koll på honom när han arbetar i köket! Kanske kan ordna nån sorts linbana dit upp också så att han kan servera dig det du vill ha där upp liksom! Det är ju ändå du som står för klädskapandet i familjen Jordgubb nu, så du måste ju får skapa ifred! :)

2008-11-19 @ 19:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0