Mitt i veckan

Skåda min middag igår! Jag orkade helt enkelt inte fixa något vettigare, så kanelbullar och mjölk kändes helt näringsriktigt och bra!

Stickade desto mera, och påbörjade mitt första blåbär! Jordgubbsmössa tre blev perfekt i storlek för både mig och Johan, och jag upptäckte att jag stickat på den mindre rundstickan, 3 mm och inte 4 mm. Så blåbäret som jag tänkte göra i vår storlek också, kör jag nu på den mindre stickan.

Sov lite halvdassigt inatt. Vaknade av och till och tyckte det var kallt, tills jag blev så pass vaken att jag upptäckte att jag hade väldigt lite täckte. Johan låg kloss intill, och när jag försökte dra på mig täcket ordentligt resulterade det i att han drog iväg alltihopa till sig!
Vi låg alltså och trängdes under ett och samma täcke. Och var sjutton var hans täcke då? Jodå, alldeles intill honom, men dög det? Nejdå, mitt skulle det vara!
När man slumrat till igen, hörde man Fias karaktäristiska hulkanden från bunken. Man kastar sig över sängen och lyfter med sömnsvaga muskler ned bunke med hulkande katt på golvet, konstaterar lättat att spyan inte hann komma ut under själva transporten, utan placerades prydligt och öh, fint på golvet. Somnade om.

Har hörsalskurs idag igen, så jag har på mig de mera "representativa" kläderna, vilket inkluderar stövletterna (heter det så?). Men det är väldigt bekvämt med tights och långtröja, så det väger väl upp avsaknaden av gympadojjor. När man sitter hela dagarna som jag nu mest gör på detta jobb, borde man kunna ha mysbyxor! Jeans eller lite tightare finbyxor orsakar ju nästan blodstopp i benen efter några timmar! Gott att jag köpte två par tights i helgen, så kan jag börja alternera lite med dom istället. Problemet är bara att det inte riktigt funkar med gympadojjor, men å andra sidan, när man sitter ner är det ju inte så farligt att ha ett par klackar på sig! Håhå-jaja, i-landsproblematik igen va?

Idag ska varken Johan eller jag ha något på schemat ikväll, vilket känns skönt. Då ska vi ta tag i räkningarna, samt beräkna hur mycket vi behöver ta i hyra om vi ska hyra ut radhuset.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Johan

Låt mitt täcke vara!!!!!!!!!!!!!

2008-11-26 @ 12:16:16
Postat av: Linda till täcktjuven

Mitt täcke! MITT!!

2008-11-26 @ 14:19:54
Postat av: Johan

Tror jag inte, vad som är ditt är mitt!!!

2008-11-26 @ 15:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0