Halloween!!

 


Så var det dagen efter! Vi har så gott som städat klart, bara småsaker kvar, och vi är SÅ nöjda! Förhoppningsvis är gästerna det också! Jag låter bilderna tala sitt eget språk. Varning för vissa starka bilder bara!!

                      

Nu kan man ju också berätta lite om förberedelserna och sådant, som man annars varit tvungen att hemlighålla här på bloggen! :o)
Johan sydde alltså hela sin utstyrsel själv! Och prototypen gjordes av ett väldigt fint gammalt påslakan! Jag köpte min som sagt, men kompletterade med vita linser som jag beställde på nätet, och omsorgsfullt sönderrivna strumpbyxor. Jobbkängorna och lite "smuts" här och var samt ett halvliter hårspray gjorde resten!
Det blev en intensiv lördag kan man säga! Fredagen pysslade vi så mycket vi kunde. Johan var helt slut efter tio och slocknade i sängen medan jag grejade vidare tills efter midnatt. En liten baktanke var också att kunna sova lite längre dagen efter. Tror ni det lyckades?
Nejdå, eller tja, såpass att man vaknade strax efter 07.00 och genast började tänka på allt som återstod att fixa. Johan fick inte heller någon ro, så vi klev upp och jobbade som små blå ända tills första gästerna kom!
Det blev ganska bra timing!

Maten räckte...nu har vi pastasallad till en fest till om vi skulle vilja! Riktigt många vågade sig på att smaka fingrarna, men mina gröna småhjärnor blev nästan orörda! :o) Den lilla butik jag sökte upp i torsdags, var Extreme food där jag bland annat köpte lite kryddiga larver, och ett gäng olika starka chips! De riktigt XXX Hot var det ändå många som vågade prova. Det gjorde inte undertecknad, efter att hon nästan storknat av ett chips som skulle vara medium!

Efter en fest blir det ju städning, och på diskbänken brukar det vanliga samlas. Ni vet, flaskor, glas, disk, en hjärna... Fast det var lite diskussion om det egentligen var en hjärna eller någon annat. Vi hade dränkt den i blod och lagt på en tallrik.
Johan satte äntligen rakapparaten på det orakade fejset han samlat på i över två veckors tid. Han hävdade att ingen bödel var slätrakad, och det ligger kanske en poäng i det. Under rakandets gång provade han lite olika "frisyrer", och jag kunde tacksamt notera att han inte föll för någon utav dom!

  

Kommentarer
Postat av: Anna

Wow, vilka utstyrslar. Och huuu vilka läskiga ögon du fick, kanske testa dem på jobbet imorgon? Hehehe.

2008-11-02 @ 19:16:50
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Ja, visst var alla bra! Hehe, jo, linserna väckte en viss uppmärksamhet på Sportlife också när vi hade skräck-combaten! :o)

2008-11-02 @ 21:00:46
Postat av: Elin

Riktigt kul fest! (Har jag sagt det förut?) :)

Dina ögon var läskiga, kan tänka mig att sportlifes medlemmar tog i extra hårt när du spände ögonen i dem på passet! :)

2008-11-02 @ 21:14:37
Postat av: Karin

är du med och tävlar från och med nu alltså?:) ha en fin kväll!

2008-11-02 @ 21:23:45
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Syrran

Hallåj ! Snygga kläder ! Ser ut som en lyckad fest !

2008-11-03 @ 18:32:28
Postat av: Lillsyrran till storsyrran

Tackar, visst var alla bra!? Ni skulle ha varit här juh!

2008-11-03 @ 19:31:10
Postat av: Marita

hehe...jösses va snygga ni va-vilken välplanerad fest ni fått till-badkaret va jäkla läskigt ju.

Jättebra ideer.

Dina linser va hua så hemska.



En sån fest hade jag velat gå på:)



//Marita

2008-11-04 @ 21:18:36
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du hade ju kunnat skrämma skiten ur vem som helst. Coolt! Min dotter skall på maskerad ikväll, det har varit mycket förberedelser.. men vet inte hur hon skall se ut ännu. Ha en nice fredag.

2009-02-27 @ 14:03:09
URL: http://www.purplerain.devote.se
Postat av: Linda till Purple

Hehe, tackar! De där linserna tillförde verkligen något extra till utstyrseln, men man såg lite suddigt!

2009-02-27 @ 14:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0