Fredag och snö!

Jepps, ett litet tunt lager mötte mig när jag klev ut genom dörren i morse! Det kom redan under kvällen innan, så det var bra halt ute! Gött att man har vintersulorna på!
När jag skulle låta bakre vindrutetorkaren göra ett svep, hade jag tydligen inte knackat loss den tillräckligt från isen. Yttersta gummi"skrapdelen" slets loss, så det lägger jag till "to-do"-listan på lördag: Byta gulingens bakre vindrutetorkare.

Någon hade ställt upp rondelldoggie! Visst blir man varm i hjärtat när man märker att det är fler som uppenbarligen gillar en så beklämmande enkel sak som en rondellhund? Några fann det mödan lönt att snickra ihop den, antagligen för att de fann ett visst nöje i det. Andra gillar den så pass att de faktiskt promenerar in i rondellen och ställer upp den när den tippat omkull. Jag blir så glad!

Stickningen fick vänta till "Hells kitchen". När jag gick ner för att tömma katternas bajlåda, passade jag på att vika lite tvätt, och hittade samtidigt två Fiaspyor i filten som skyddar soffan. Strax nedanför trappan lurade en dammtuss som avslöjade att mitt "vi-är-ju-ändå-här-nere-så-sällan-att-det-inte-behöver-städas-lika-ofta-vilket-jag-inte-gjort-på-tre-veckor"-resonemang var lika hållbart som Sveriges arbetsmarknad just nu!
Så det blev en dammsugning av nedervåningen också.

Fia passade på att placera en spya i klösträdet i natt också. Jag bad en sömndrucken bön om att kräkljuden inte skulle följas av ett "klask", som bara en spya släppt från hög höjd kan åstadkomma. Inget "klask", varpå vi lugnt somnade om.

Kurs nu på morgonen, där jag lär få ringa chefen för att komma in.
Vaktjobb på kvällen, där jag lär få ringa Johan för att hålla mig vaken.

Hoppas ni får en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0