07.38

 

Riktiga ögonblicksbilder från denna morgon. Jag ser verkligen underbar ut! Johan knäppte precis när jag kom från muggen efter att ha tömt näsan på snor!
Gårdagens falukorv var en god historia, jag tror aldrig jag sett Stefan stoppa i sig en större portion! Göttigött! Efteråt blev det varken promenad eller packning (föga förvånande), utan vi fyllde badkaret med hett vatten och klämde oss ned. Skönt! I avsaknad av badskum, tryckte jag ned en klatt Fructis schampo som skummade riktigt bra. Men oavsett schampo eller badskum, så försvinner löddret till slut, och badvatten utan lödder tycker jag kvalar in bland vätskor som ser väldigt oinbjudande ut.
Varma och pömsiga avslutade vi kvällen med lite te. Jag minns inte ens om det var något på tv.

Hemmet bröjar nu anta en sådan nivå av skitighet att vantrivseln börjar infinna sig. Johan har innebandy idag, så då blir det till att ta fram dammsugaren! Det går inte att vänta två veckor mellan tillfällena, då dammtussarna och mina himla hårstrån tar över! Brr!
Imorgon ska jag jobba på Möllan igen, och Johan drar iväg med Herrclubben på lördag till söndag. Linda blir gräsänka och ska sticka som en galning. Nej, lite julshopping tänkte jag kanske få undan i varje fall.

Hagel dånade mot rutorna i morse. Tänk om det varit snö istället? Saknar riktig ordentlig snö!

Ska snart iväg och ha kurs. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Ah så fina! :)



Hehe skönt med en stickhelg kan jag tänka mig! :)



Ja, lite snö vore inte helt fel! Bättre med kallt och snö än det vi har nu! =)



ha en bra dag!

2008-11-20 @ 08:22:32
Postat av: Anna

Ja du ser lite hängig ut... Vad skönt med en helg på egen hand. Jag kan tänka mig att du kommer att sticka en hel del. :o)

2008-11-20 @ 11:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0