Min stackars guling!

Kikade på ett hus i Kareby igår. Helt ok, bra skick, köket sådär men ok som sagt. Bastu = mmmm! Stora rum, öppen spis = mmm!
Stort problem dock: E6:ans stadiga motordån slog emot oss så fort vi öppnade bildörren på uppfarten. Jakten går vidare.

Lite minisightseeing i Kungälv visare nya trevliga bitar av den ort jag närmast avskrivit som intressant alternativ att bo i.
Sedan drog vi till Stensjön för att fiska. Vi fick var sin abborre modell mindre innan vi vid tiotiden gav upp. Tillbaka till parkeringen upptäcker vi att någon/några brutit sig in i min bil! Min stackars fina guling!
Låset är sönderbrutet, så nu måste jag sträcka mig fram via bakdörren för att öppna på förarsidan...Alla verkstäderna har semesterstängt, så det blir den varianten i några veckor nu... Suck!
Måste köpa ny ryggsäck nu också då den försvann till någon ny lycklig (?) ägare. Och vem vill ha mina kläder?? Men borta är dom. Johans shorts och sandaler ratade dom av någon anledning... litet fniss kostade vi på oss när vi upptäckte det. Mina Levis var visst lite mer intressanta än hans...öh...Coop? :o)

Innan sängen gjorde vi polisanmälan via nätet och anmälan till Länsförsäkringar för ägodelarna via nätet. Ibland är Internet så jäkla smidigt! Anmälan till Aktsam fick bli dagen efter, då de av någon himla anledning skulle ha mätarställningen, och jag helt enkelt inte ides gå ut och kolla.
Nu är det dock gjort, på det "gamla hederliga sättet", via telefon, då Internetanmälan brutalt returnerades. Tror jobbets server har något med det att göra...hm...

Ikväll blir det bio för första gången på rålänge. Hancock verkar lite småkul, så den fick det bli. Vi ska bara gå några timmar brandvakt på Nickes tomt först.

Kommentarer
Postat av: Annapanna

Men va trist! Vissa verkar tycka det är kul att förstöra bara för att man kan. Bläh för dom.

2008-07-19 @ 08:31:56
URL: http://andasblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0