Dumdidumdidum...

...har inte mycket att göra. Eller jo, skulle kanske kunna spåna lite på råmaterialskursen...hm.
Dagboksanteckning gällande min svans:
Satt några timmar igår, vilket kändes i slutet på dagen! Sketasont när jag klev ur bilen.
Molande värk när jag låg raklång i sängen.
Den gör sig påmind om att den existerar där jag nu står, men visst är smärtan värst i slutet av dagen, när man suttit ner som man oundvikligen gör under dagen!

Jahapp, det var det. Mulet idag, men varmt och åskan kan nog komma och hälsa på. Det blixtrade rejält intill oss under passet igår, och jag hoppades innerligt att det inte skulle passera över oss och kanske orsaka ett strömavbrott! Combat utan musik (och ljus) funkar inte så vidare. Men det gick bra, och de enda strömavbrott som inträffade var smärre uppe i min hjärna då jag missade nåt teknikbyte. Men ingen fara på taket.

På fredag blir det middag hos Johans kompis Johan (just det) och hans tjej Anna. De var på semester när grannen (som också var borta), fick vattenläckage. Nu är de visst utan golv i nedervåningen, så vi får hoppas på bra väder eftersom vi ska sitta ute! :o)
På lördag är det 60-årsfest (30 + 30) hos en annan av Johans kompisar och hans fru. Jag vet, jag är så social så det förslår! Vi spånade också på att ha en kräftskiva, men så hann Martin och Jeanette före, så nu funderade vi igår på eventuellt en julfest istället. Vi får se.

Dagens program är ganska tomt, vilket känns skönt. Vi har siktat in oss på sängläge med "Crowned" och "Project runway". "Crowned" är ju så dumt att det är bra! Mor och dotter tillsammans tävlar i skönhetstävling! Snacka om meningslöst men avslappnande tv-tittande. "Project runway" är så fashi...faschi...fasi...imponerande att titta på, då de skapar så läckra kreationer, av ingenting! Jag som inte ens kan fålla ett par gardiner är grön av avund!

Ha en bra dag där ute!

Kommentarer
Postat av: Elin igen....

Numret till Volvo var det ja... :)

2008-07-30 @ 08:54:13
URL: http://elinapelina.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag såg en gullig korsstygnstavla på en blogg igår och tänkte på dig. Två katter som formade ett hjärta där de låg ihopkurade (se länk). Jag såg tavlan utan blomram och den var riktigt fin.



http://www.stitcher.co.uk/index.asp?SSN=5271&KitName=NT03076%20Loving%20Kittens



Man kan nästan tro att du börjat bli social...Hehehe. Hoppas du får en bra dag och mindre ont i rumpan.



Kram på dig!

2008-07-30 @ 10:08:53
Postat av: Elin

Hehe.... jo raster är viktiga! Och vi bloggläsare uppskattar dina (allt fler?) raster! :)

2008-07-30 @ 14:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0