Utan anledning...

...var jag skittrött igår! Direkt efter hemkomsten från jobbet värmde jag en burk fiskbullar med hummersås (mums!) och några lussekater. Det blev min middag. Sen borstade jag tänderna och lade mig! Stickade färdigt min halsvärmare, pratade med Johan, och somnade framför combat-dvd:n innan klockan var åtta!

Nu sitter jag på min nya plats i huvudkontoret. Jag kom tidigt igår för att lokalisera platsen och börja ställa i ordning lite. Efter mycket om och men hittade jag vad som måste vara stället. Det var bara det att det var tomt! Bara ett stort landskap med skrivbord och stolar. Inga datorer, inga flyttkartonger, och framför allt, inga andra människor som såg lika vilsna ut som mig! Dessutom hade jag lyckats glömma min mobil hemma...När jag stod där lite rådvill kom Helena, så då fick jag bekräftelse på att jag hittat rätt i alla fall!
Christoffer som var på väg, beordrades upp till vår gamla arbetsplats. Mycket ritkigt, där var alla våra grejor orörda!
Så vi pallrade oss dit och hann jobba en halvtimme innan flyttgubbarna kom och tog grejerna.
Helena och Christoffer skulle ändå på möte, så jag befann mig stående där "hemlös"! Det skulel ta någon timme för grejerna att landa på sin slutdestiantion, så jag tog en långlunch! Åkte till Frölunda torg och knatade lite innan en mumsig lunch på "Kockar & Kastruller" som hade glass med chokladsås till efterrätt!
När jag kom tillbaka till jobbet hade grejerna fortfarande inte kommit! Så där satt vi och glodde ut i den tomma lokalen och bara väntade! Som tur var hade jag min stickning...och den blev ju nästan klar också innan datorer och kartonger började komma in! Tjohoo! Klockan hade passerat två innan vi hade grejerna på plats och kunde börja jobba!

Så nu sitter jag i ett hörn, vänd inåt och ryggen ut mot hela landskapet. Just det, jag glor rätt in i vita väggar. Men det är rätt ok ändå. Jag kunde ju ha hamnat mitt i landskapet!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt med en dag där man inte kan göra nåt ju! :) Skönt att du inte hamnade mitt i landskapet, verkar ganska jobbigt att jobb så!

2008-12-16 @ 11:47:18
Postat av: Marita

Håller med Elin skönt du hamna mer i utkanten o inte mitt i smeten.



ha det bra på "nya"arbetet nu:))



Marita

2008-12-16 @ 15:06:32
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0