Trötter.

Det är jag det. Är helt slut i kroppen! Passet gick bra, många hade bokat av sig under dagen, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det är dagen innan julafton. Men urgh, vad jobbigt det var!
Känslan efteråt är ändå alltid skön, och får man slappna av i bastun efteråt är det extra gott! Där träffade jag på några som brukar vara med på passet, inte denna dag dock, men vi pratade lite. De är också från korea, och dottern undervisar i koreanska! Det skulle vara jättekul att kunna sitt "modersmål", men verkar rätt svårt att lära sig, trots det hon sade. De berättade lite om sina julseder som knappt existerar, och andra högtider som de firar.
Jag vill verkligen åka dit en dag! Inte för att söka efter mina biologiska föräldrar, det har jag verkligen inget intresse av, möjligen bara för att få se dom. Jag har ju tidigare uttryckt min fashination för de fysiska egenskaper man kan ärva från sina föräldrar.

Efteråt åkte jag direkt till Johans brors familj där han var, och de hade fixat en god jultallrik till mig! Precis vad jag behövde! Efterrätten var en smaskig Ris á la Malta!
Jag fick efterrätten till i morgon gjord efter "jobbet", vilket känns grymt skönt. Det hade varit lite segt att ställa sig och göra den i morgon bitti. Jag har ingen aning om hur kladdkakan blev, då jag har si sådär erfarenhet av dom, men den ser ok ut på utsidan i alla fall! :o) För säkerhets skull gjorde jag även ett annat recept, och den skulle skäras i bitar. Det gick inte så bra! Snacka om kladdkaka!

Här är bilderna från stan. Visst är de fina? Jag blir alldeles glad bara jag ser dom! :o) På den första bilden kan man se Elans skylt högst upp på fasaden. Där uppe satt jag! Alltså inne...på våning fyra. Inte på fasaden. Höhöhö!

   

Nu ligger Fia utfläkt framför mig. Johan pysslar med en av Excelkurserna som Elans intranät erbjuder. Jag slutförde en andra idag, och vad mycket braigt man kan göra med det programmet! Jag blev ju nästan sugen på att lägga upp en budget! :o)
Fast inte nu, nu är Linda trött i ögat.
I morgon är det julafton.
Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Elin

Elin är också trött i ögat men tog sig ändå en "bloggspromenad" innan sängdax!



Ris a la Malta är smaskens, har vi också haft nu men det är MASSA över.. :) Kan vi ha några dagar nu!



Hoppas att ni får en riktigt mysig dag imorgon med god mat, mys och kanske en tomte?! :)



God Jul!

2008-12-23 @ 22:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0