Tjohopp!

Åkte tidigare för att säkerställa tillgång till dator, i tron att flera tänkte som jag. Öh. Jag är helt ensam här vid de sju datorerna! Lite småmysigt nu att åka iväg, eftersom det hinner ljusna. Det var ju till och med lite dagsljus kvar när jag åkte hem igår!
Denna morgon hade jag med mig kameran. Vid infarten till Heden står ett anspråkslöst träd (kastanj?), mitt mellan filerna. I den hänger det stora silverkulor! Jag blev så glad när jag såg dom igår, att jag bara var tvungen att dokumentera dom idag! Kamerakabeln tog jag dock inte, då jag inte var modig att börja ladda in bilder här bland alla andra sittandes runt omkring. Hm.
Såg ut som en riktig turist där jag stod och fotade i morgonrusningen. Passade även på att fota en annan jättefin ljusdekoration. Jag blir liksom så varm i hjärtat när jag ser dessa små ting, framför allt silverpumlorna i det där trädet. Det är så enkelt, men så fint! Att kommunen(?) ändå lägger den tiden och pengarna på att pryda det där trädet, gör mig så glad! Jag ser framför mig en liten kranbil och en karl från gatukontoret eller liknande som hissar runt sig där uppe och hänger upp dessa pumlor! :o)

Gårdagskvällen blev en lat historia. Jag har fått så ont i svanskotan av timmarna på Elans plaststolar, att jag placerade mig i sängen och stickade vidare på mitt senaste projekt. (Kom på medan jag skrev att jag ju var ensam, och därför nu snott åt mig en riktig kontorsstol!)
Jag blev lite smått förtvivlad där ett tag gällande stickningen, då något gick galet, och jag inte visste hur jag skulle fixa det! Den måste bli klar innan nyår, så ingen räddande Helena til hands! Det slutade med att jag fick backa/riva upp några varv för att få till det. Så nu är jag på gång igen! Phuu!

Stackars Oo är eländig. Stjälper i sig te (med honung då jag gör det åt honom), har halsduken på även under natten, och hostar ömkligt. Gott att det är julledigt snart!
Tack vare den senare starttiden kan jag ju ligga och dra mig efter Johan åkt till jobbet. Idag var jag dock så tidigt igång, att jag plockade fram dammsugaren! Det känns vansinnigt skönt att ha det gjort, för då kan jag verkligen slappna av ikväll och känna på ledigheten! Det faktum att dammet ligger tjockt bekymrar mig mindre. Det är golvet jag har svårt att ignorera när håret och dammet dominerar! 

Combatpass ikväll. Blir intressant att se hur det går! Jag tänkte köra julaktigt med min röda top och röda lindor. Ylva kanske hade tomteluvor också som vi kunde ha! Lite varmt kanske, men skoj! 

Hm...var är alla?
 


Kommentarer
Postat av: Oo

Ingen fara med mig, kan inte tjöta lite mycket som jag brukar bara, men borde du väl tycka är skönt! :)

2008-12-23 @ 09:36:37
Postat av: Linda till Oo

Det kanske är sant. Men när man är van vid motsatsen känns det lite konstigt att hålla monologer! :o)

Pöss!

2008-12-23 @ 09:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0