Så vart det kvällen!

Somliga saker kan vara trevliga när den andre hälften är borta! Som att man kan passa på att äta sådant som inte annars skulle ses med lyckliga ögon på matbordet! Fiskbullar i hummersås i måndags, mmm! Och risgrynsgröt idag! Den var tyvärr lite i geggigaste laget, men jag klagar inte. Det är så enkelt att bara skära, klämma, värma, röra och äta! (Skära upp risgrynsgrötskorven förstås!)

Vi fick också ett jättegulligt julkort av Andreas och Elin! Tack!
Hon hade gjort eget förra året också, och jag är så impad! Själv gick jag ju och köpte kort, men har jag fått iväg dom? Öh. Inte ens det klarar jag av!

En annan grej man kan passa på att göra när man inte har sin going hemma som man bara suktar efter att komma hem till, är att dra till exempelvis Frölunda torg bara sådär spontant efter jobbet! Inför julbordet förra helgen insåg till och med Johan att jag behövde ett par snyggare stövlar, som passar typ till tights/leggings och långtjocktröja. Hittills har jag ju kört med stövletterna och benvärmare, men det funkade inte riktigt vid ett "finare" läge. Även på jobbet har jag känt att det skulle vara lämpligt ibland. Alltså: Ett par ganska höga svarta stövlar. Som inte får se ut som ridstövlar, inte ha stilettklackar, inte kilklackar, inte ha för bred klack, inte för hög klack, inte för grov klack, inte för blanka, inte för släta, inte för mycket krimskrams, inte för spetsiga framtill, inte för trubbiga. Ja, ni fattar. Men jag hittade till slut något att lägga pengarna på! 

Ett par svarta träningsbyxor! 
Haha! Lycka!

Dessutom blev det (efter åtskilliga pikar) inte en julklapp till Johan.

Amith och han tre indiska kollegor/vänner bjöd på "jul"tårta idag! Det var välbehövligt sådär på eftermiddagen! Jag som annars bara pratar jobb med Amith, gnisslade igång engelskan lite extra och pratade om lite andra sociala saker (duktigt va?). Det visade sig att han åker hem i januari, för att gifta sig! De får tydligen komma hit och jobba sex månader i stöten om de vill, så nu har han varit här ett år och ska avlösas av en annan indier. Jag gillar Amith och kommer att sakna honom. Otroligt hjälpsam och försynt, trots alla buggar och fel i programmet som jag lämpat över på honom. Fixa detta nu! Jätteviktig order som måste iväg idag! Eller jag menar: Could you please investigate this issue? (Priority: High)
En gång råkade jag sätta Priority till "Urgent", när det bara på sin höjd skulle vara "Medium". Inom tre sekunder hade han transporterat sig från sin del av byggnaden till vår, och undrade oroligt vad som stod på! Och där satt jag som ett fån.
"Urgent" sätter man bara om problemet riskerar att orsaka produktionsstopp om det bli liggande för länge...

Hm, jag är fortfarande hungrig, men ids verkligen inte göra något!
Popcorn kanske vore nåt!

Kommentarer
Postat av: Elin

Pyssla julkort och foton, är som min stickning! Jag fattar inte att du får ihop alla dessa mössor, ponchosar och halsdukar men lite julkort en gång om året är inga problem! :)



Så stöveljakten gick inget vidare?! Finns ju en djungel med stövlar nu insåg jag häromdagen, men svårt att hitta ett par som är snygga och bekväma - men ska ju oftast kunna gå i dem en bit också! Men träningsbyxor är också bra att ha! =)

2008-12-17 @ 21:57:48
Postat av: gråtiger

Så, när katten är borta dansar grötkorvarna tydligen på bordet?



även om grötkorven säkert är nyttigare än den frysmat man själv lever på ibland..

2008-12-18 @ 00:04:28
URL: http://achromatic.blogg.se/
Postat av: Linda till Elin

Hehe, det är sant, alla har vi våra egna små sysselsättningar! :o)



Stövlejakten går (kanske) vidare. Precis, man vill ju kunna gå i dom också! Och träningsbyxorna kommer definitivt till mera användning! Hihi!

2008-12-18 @ 07:52:22
Postat av: Linda till gråtiger

Jajjemänsan! Men nyttigare? Heh, inte med det lagret socker jag öser på! :o)

Frysmat må kanske inte vara det nyttigaste, men vansinnigt bekvämt!

2008-12-18 @ 07:53:55
Postat av: Stefan

Hurra!!

En till i familjen som gillar riktig tomtegröt!!

Jättepuss på dig!

2008-12-18 @ 14:29:07
Postat av: Linda till Stefan

Tjohoo! Så det finns några bra gener i släkten! Puss tillbaka! :oD

2008-12-18 @ 21:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0