Partycombat!

Phu! Endorfinerna flödar! Kändes riktigt skönt att köra igenom kroppen ordentligt efter allt man proppat i sig under julen!

Ylva hade grejat och förberett inför dagens pass med stora Pommacflaskor, snacks, ballonger och serpentiner i salen. Jag och Ylva hade glittertopar, och så hade hon fixat silvriga partyhattar som vi hade hela passet (!)

Det blev grymt kul, och vad mycket folk! 42 glada deltagare, så många nya ansikten! Kul! Efter passet flög korkarna ur flaskorna, och många stannade kvar för ett glas eller fler. Vi fick mycket positiv feedback från både nya och "gamla", vilket är toppen! När vi nu kör igång två pass i veckan efter nyår, kanske det kommer att gå lite bättre än förra gången de hade det.
Vi spånar redan på nästa gång vi tre kan ha ett "specialpass"! :o)
Jag är bara lite besviken på det nya schemat, då "mitt" tisdagspass tidigarelades till 17.10. Det är ju omöjligt för mig som slutar 17, så torsdagen som jag nu får ha istället är ju 19.20. Jag kan ju inte stanna på jobbet så länge, och att åka hem blir många extra mil för att i princip vända i dörren. Menmen, gilla läget!

Men en spännande sak jag, och sedan också Johan gjorde efter jobbet! Tittade på vigselringar! Jag har ju lite ärvda ringar (bland annat en skum från moster med en tand i!), som jag tänkte låta smälta ned och göra en ring utav, men enligt guldsmeden var det bara dyrare. Bättre var att betala med dom, så så får det bli.
Men vad svårt det var med ring! Jag hade ju lite tankar innan, så som att jag inte ville ha någon med nån sten eller nåt som sticker upp, för usch vad besvärligt! Allt för mycket böjar, grejs och sådant tröttnar man nog på, medan en slät kändes lite tråkigt. Mina tankar var någon form av personlig gravering, men det insåg jag snabbt efter konsultation, att det skulle bli kaka på kaka med förlovningsringens gravering. Likaså med en ring med annat "extra" skulle bara bli rörigt till graveringen, liksom något jag tror man tröttnar på.

Jag provade lite ringar fram och tillbaka, och hittade ganska snabbt den typ som kändes bäst. Bilden visar inte den modellen jag bestämde mig för, men den kommer att likna den. Det är inte lika många brilianter och de kommer inte att vara så där markerat nedsänkta i ringen. Dessutom kommer ringen att vara lite bredare och "rundare" i formen för att matcha förlovningsringen.
Johan fick ansluta direkt från jobbet för att vara lite smakråd och samtidigt kika på ring till sig! Jag tycker det är så fint att killarna nu också börjar ha två ringar, och tycker Johan ska ha det! Jag hade tänkt en slät guldring, men så fick han prova en med två svarta diamanter, och den var skitfin! (hittade ingen bild) Johan tyckte också om den, så en sådan kommer det att bli, dock nytillverkad liksom min ring efter våra önskemål för att passa till den första ringen. Jag blev också lite sugen på svarta diamanter, för att vi skulle matcha, men det gör vi ju redan i och med förlovningsringarna! :o)

Nej, nu är jag hungrig! Gött med lite pastasallad! Utanför har nyårsraketer smällt i några dagar nu. Är det så svårt att hålla sig? Men himmel! I morgon är det ju nyårsafton!

Kommentarer
Postat av: Sussi's foto och designblogg

Man tackar! Gott nytt år på dig med!!

2008-12-30 @ 21:31:14
URL: http://sofuckt.blogg.se/
Postat av: Elin

Wow, den var fin! Ska bli spännande att se dem sen på era fingrar! :)



Ja, här smäller det som bara den utanför fönstrena och har gjort det i typ en månad (!) nu! Tyckar man kan spara det till en kväll, men men kliar väl i fingrarna!



Vi ses imorrn!

2008-12-30 @ 23:15:06
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Marita

Din kommande ring låter jättevacker:))



O visst är det skoj när även maken i familjen har två ringar-det har staffan med.



Hoppas ni nu får en toppenkväll med god mat o trevligt sällskap-ha det bäst//Kram marita som för fullt betar av sin lista på göra skaker idag....

2008-12-31 @ 12:45:00
URL: ihttp://amors.blogg.se
Postat av: Marita

Din kommande ring låter jättevacker:))



O visst är det skoj när även maken i familjen har två ringar-det har staffan med.



Hoppas ni nu får en toppenkväll med god mat o trevligt sällskap-ha det bäst//Kram marita som för fullt betar av sin lista på göra skaker idag....

2008-12-31 @ 12:46:08
URL: ihttp://amors.blogg.se
Postat av: Marita

Oj det blidde visst dubbelt här ovan...sorry....fniss...tokigt det kan bli...hehe

kan passa på o berätta att skaker=saker//Marita

2008-12-31 @ 12:48:17
URL: ihttp://amors.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0