Lusse lelle!

Heter det då? På väg till jobbet kom jag att tänka på att det antagligen lussas på Stenungskolan denna morgon. De tillfällena tyckte jag kunde vara ganska mysiga, alla knödde ihop sig i gymnastiksalen, och så kom det jättelånga tåget med alla tärnor och tomtar. Sedan de fåtalet killar som var modiga nog att vara pepparkaksgubbar och stjärngossar som också skulle sjunga! Kul med de som vill och vågar utan att larva sig!

I år blir det inget lussetåg för mig, men Elin påminde mig om Morrongängets på radion som jag nu lyssnar på! De ska visst in och lussa på nåt kontor, så förhoppningsvis får vi lyssnare också höra lite! :o)

Hämtade johan på stationen direkt efter jobbet för vidare färd till Sävedalen och banken. Besöket där gick bra, huset ska bli vårt! (Eller egentligen blir det ju bankens...) Direkt därefter blåste jag till Kålleredsanläggningen för combatpass med ett fotbollslag. Ögonbrynen åkte i höjden, när jag kom till salen, och såg en hel hög med tjejer! Jaha, lite miss i informationen, men det gör ju ingenting, då tjejer brukar ha lite lättare att ta till sig combaten.
Jag letar upp en tränare som får en liten bekymrad rynka mellan ögonen när han ser att det (än en gång) inte är den ordinarie instruktören som står framför honom.
När jag svarar på hans fråga att jag ska köra combat, ser man hur besviken han blir.
"-Du kan inte någonting annat?" Frågar han, och jag blir nästan lite arg! Visst förstår jag att de beställt något annat, och blir besvikna/irriterade på att de inte får det de beställt och betalat för. Men vad är det för inställning? Jag har fått veta att de fått köra combat en gång förut, förra veckan, och frågar vad han tyckte om det då.
Nja, den tjejen hade pratat så mycket, stannat upp hela tiden för att visa tekniker och sådant.
Det hade jag ju tänkt slopa från början eftersom man inte kan ta till sig allt sådant teknikprat när allting är nytt - det är ju bara att köra på! Så det gjorde jag!
Tränarna tyckte efteråt att det var bättre denna gång, och några tjejer kom fram och tyckte det var kul! Det är huvudsaken!

Efter en skön stund i bastun åkte jag upp till Mölndal där Johan såg slutet på Frölundas match som de förlorade i sudden. Vi skyndade hem och kom lagom i säng till "Hells kitchen". Frid och fröjd, Johan är hemma igen och sover intill mig! Hur länge vet jag dock inte, då han med största sannolikhet ska ner igen. Frågan är bara när, om det blir redan i helgen eller på måndag, och bli borta hela veckan!

Här ska packas under dagen. På måndag ska vi infinna oss på våra nya, tillfälliga platser nere i VAK. Där blir vi cirka en månad medan nya slutgiltiga (?) platser görs i ordning på nåt annat ställe i huset. Det är en massiv rockad som sker i byggnaderna denna månad, där folk ska flytta hit och dit.

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Elin

De var så fina i luciakläder! =)



Tråkig inställning av tränaren, men kul att det blev bra och att även tränaren tyckte det sen!





2008-12-12 @ 11:41:59
Postat av: Linda till Elin

Jag hörde att Stefan hade på sig lusseklänning! :o)



Ja, det var gott att få den feedbacken, när han varit så negativ!

2008-12-12 @ 16:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0