Köttbullar!

Det blev mera färs idag. Närmare bestämt "Biff á la Lindström"! Det blev inte alls dumt! Medan jag grejade med dom, slog Johan in de sista klapparna. Han är fortfarande kass i halsen, och låter som han hamnat i målbrottet!

Imorgon är det sista "arbetsdagen" innan det blir lite julledighet! Det ska bli skönt att bara vara några dagar! 
Som man kan se på bilden, så ligger Fia på ett pussel! Jag drog från stan till Frölunda torg, där jag tidigare spanat in en del intressanta pussel.
Det är också ganska intressant att se ur många människor som varje år panikhandlar sina julklappar i sista minuten! Det var kaos på parkeringen, och alla försöker knö sig in närmast köpcentrets entréer! Jag hamnade mitt i smeten, och dumförklarade mig själv. Även om jag till slut skulle hitta en plats, skulle det ta mig en halvtimme att komma ut när jag sedan var klar! Så jag lämnade parkeringsytorna och svängde in i ett hyreshusområde mitt emot, där jag ställde mig längs gatan. Tiden att promenera därifrån var bara en bråkdel jämtemot att puttra runt, runt med bilen! 

Här kommer i alla fall våra bilder från köttbulletillverkningen! Att något som ser så otäckt ut i början, kan smaka så gott! Sedan blev det förstås köttbullar och spagetti till middag...eller kanske snarare spagetti med köttbullar när det gäller Johan!
   

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mmm, mums med köttbullar! :) Men stackars Oo som måste gå med halsduken på inomhus också!



Vi var inom Frölunda Torg igår på hemvägen, och var nära på att åka hem och ställla bilen och gå tillbaka, men plötsligt händer det - en tom parkeringsruta! =)



2008-12-22 @ 19:55:42
Postat av: Elin

Det var jag som skrev det förra inlägget oxå dårå!

2008-12-22 @ 19:56:20
Postat av: Linda till Elin

Hehe, anade det, då jag bara kunde komma på er på gångavstånd från Frölunda torg! :o) Men ibland har man tur!

2008-12-23 @ 08:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0