KKIQ

Sitter med radio KKIQ 101,7 från Pleasanton i Kalifornien i bakgrunden från Johans dator. Som ni ser har han påbörjat röjning i arbetsrummet. "-Nej men oj då!" (En räkning).

Däremellan varvar han med "Runescape".

Själv hade jag med med viss stolthet fått för mig att jag inte tillhörde de där "typiska" tjejerna med femtioelva par skor. Fått för mig ja. Självförnekelsen är ack så mäktig!

Jag röjde i garderob och andra gömmor, och fyllde en hel flyttkartong med bara skor! Till mitt antifeminina försvar måste jag påpeka att 70 procent bestod av "streetskor" av olika fason. Utöver dessa 70 procent, lägg till två par kängor, ett par badskor och två par sandaler, så får man omfattningen av mina "tjejiga" skor. Dessa har i huvudsak inhandlats av ett syfte, tex ett bröllop, en fest, skolavslutningar och arbete. Så tio procent tycker jag egentligen borde klassas som arbetsskor!
Gummistövlarna fick stuvas ned i en annan kartong, och skoterskorna ligger ute i förrådet någonstans. Men faktum kvarstår ändå: Jag har en helsickes massa skor!

Jag har även påbörjat lite packning inför Sälen vecka två. En väska är smockfylld av enbart underställ, vantar, varma plagg att ha utanpå underställen men under ytterplaggen (vad kallar man sådana?), samt lakan och handduk. Sen ska jag försöka få ned lite vanliga kläder, necessär, underställ till underkroppen (de ligger i tvätten och fick dessutom inte plats i väska nummer ett), en handduk till (liten en) och så de obligatoriska onödiga plaggen som man tror kan behövas, vilket de aldrig gör.

Just det. Efter jag skrivit gårdagens inlägg gick jag ut i köket för att göra nåt. Då upptäckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att dokumentera hur det egentligen ser ut hemma hos oss. Dvs när det inte är några visningar, inte är folk på besök (som är föranmälda, spontana besökare får skylla sig själva!).


Vi tog faktiskt en del till pappersåtervinningen igår efter bilden togs!
 















Sovrummet. Johans sida. Notera högen med After Eight-förpackningar vid kudden tillsammans med fjärrkontrollen.

Tittar man noga kan man se en dregelfläck på kudden (inte min).



Min sida rymdes tyvärr inte i objektivet.





Köksbänk. Jag vill verkligen ha rena ytor, så vem som belamrat bänken så här skulle jag allt vilja ta ett snack med! Jag menar, cd-böcker, pop-corn, rabattkupong på Mexx, saft och blockchoklad! Och vem har lagt min kalender där!?

...



Snapsglasen är då inte mina!




Byrån i köket. Sådant där som alltid är bra att ha lätt till hands:

Frölundabiljetter, presentkartong, två tejprullar, kattkam, stickning, halsvärmare, ICA Buffé, en familjepack bananer, påse med bok i, kattgodis, ja, ni fattar.










Notera Johans döda växt.





Fniss!


Efter en köttbulle med spagetti "brunch", tog vi våra rastlösa själar in till Göteborg, där det var riktigt skönt att vandra omkring och bara vara! Det blev en sväng på Linnégatan med omnejd, och upp för de 192 trappstegen till Skansen Kronan för att njuta av utsikten.
Sedan förflyttade vi oss till Avenyn där vi tog en fika innan vi åkte och handlade på Ica Maxi på vägen hem.

       

Klockan är nu drygt kvart i fyra och jag säger som på KKIQ: "Good morning!"

Kommentarer
Postat av: Stefan

Verkar misstänkt vinklad redovisning, växten har ni väl delad vårdnad om t.ex.... ,o9

2008-12-27 @ 16:06:19
Postat av: Linda till Stefan

"Vinklad"? Nej verkligen inte! Vad får dig att tro det? :o)

2008-12-27 @ 23:31:45
Postat av: Anna

2008-12-28 @ 10:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0