Kia-ha!

Body Combat nummer 38 kördes för första gången för en hop instruktörer på Fitness festivalen på Mässan i stan. Även i fjol kördes en kvartal där, och liksom då, känns det som man vandrar omkring i en serievärld! Fitness festivalen, samlingspunkt för människor som tränar. Och då snackar vi inte om orientering, tennis eller något sådan. Nejnej, här är det abnorma muskelstorlekar, proteinpulver hos varannan utställare och kvinnor som ser ut att heta Helga eller Olga varenda en!
Och det är inte någon lam solariebränna, utan tänk pepparkakor, välgräddade sådana och lägg på den mörka bajskulören. De kvinnor som inte ser ut att äta småpojkar till middag, har gigantiska bröst, getingmidjor och skyhöga klackar! Jag lovar, jag har aldrig känt mig så könlös i hela mitt liv! Helt otroligt vad det går att göra med människokroppen! Som att kliva in i en tecknad serie!
Jag kan ju tycka att vi instruktörer som var där är hyggligt tränade, men vi såg ju ut som en samling bleka sparrisar i det sällskapet!

Jag hittade mig ett par svarta (nähä) träningsbyxor, och kikade lite på releasen av Body Pump som körde strax innan oss. Fredrik och Sportlifes egen Kristin är mastertrainer för Les Mills. Fredrik körde alltså både Pump och Combat. Han kroknade totalt mot slutet av vårt pass stackarn! Tur att han hade norrmannen Leon vid sin sida då!

38:an var jobbig! Inte så svår koreografi, vilket medför att man kan köra gärnet, muy-thai och sista powerlåten var riktigt bra. Sexan med caopierans esquiva är kvar, men med två frontkickar direkt på varandra! Aurgh för benen och balansen! Ännu mer grymt till den låten, är musiken, för det är Prodigys "No good (start the dance)"!!
Kombinationen med två roundhouse knän och side kick är grymt skön! Och i styrkan är det triceps armhävningar...många!
Nu ska alltså hela passet in på en vecka! Jag, Ylva och Anna kör igen, vilket är toppen då vi kan fördela låtarna mellan oss. Det blir tight ändå, då man i vanliga fall haft två veckor på sig innan releasen, och på den tiden precis fått till minnet tillräckligt!

Johan messade och ville bli hämtad redan vid halv ett igår! Han tyckte kollegorna var en samling klenisar som gav upp alldeles för tidigt. Behöver jag nämna att jag var ganska nöjd? :o) Det var också väldigt bra timing, då jag precis började bli riktigt trött, och hade jag hunnit somna hade jag nog varit riktigt kinkig!
Han är så fin! Jag uppskattade verkligen alla mess han skickat, och sade det också, varpå han visade fram en hög påbörjade meddelanden som han aldrig fått iväg på grund av störande kollegor! Det känns varmt i hjärtat, och man bannar den lilla rösten som nu får mig att känna mig som mögel. Jag antar att det är ganska sunt.

Just nu är han på kalas hos sin bror, där Hampus fyller år. Vi köpte nån liten Lego Star Wars grej, plus en sådan där "orm" som fanns när man var liten! En sådan där i plast man kunde vrida och "vika" till olika figurer! Vi blev nästan nostalgiska och var bara tvungna att köpa den när vi såg den. Frågan är bara om dagens ungar blir så imponerade.

Jag är mör i kroppen, och slut av näringsbrist. Har inte ätit sedan i morse, vörtbrödsmackor med kalvsylta och rödbetor! Johan lär ju inte vara piggast heller, så jag hoppas på en lugn resterande kväll!

Kommentarer
Postat av: sad man

Do you know sad man?

2008-12-07 @ 01:42:54
URL: http://sadman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0