Julbord!

Varför fortsätter man äta trots att man är proppmätt? Varför lär man sig aldrig? Det var mycket folk på panget, så när vi slank före rusningen, tog jag och Johan två tallrikar på en gång! Det tyckte vi var busigt!
Senaps- och skärgårdssillen var mmm! Man tycker inte man tar så mycket, men då det finns så mycket att ta av, blir det en hel del! Min tallrik med efterrätt ser kanske inte så smaskig ut, men man fick ju ha en liten strategi: Först ta lite av allting så man kan smaka. Sen hämtar man det som föll på läppen!Så det är Kladdkaka, halloncheescake, chokladpudding, äggost med björnbärssylt, och en skumtomte!     

Julmusten var grymt god, medan köttbullarna var rätt läskiga.Ett litet lussande blev det också där man satt mätt och dåsig. Två trötta Lindomebor kom hem med stinna magar och kröp i säng ganska snabbt.
     
Idag har det varit fotbollsskola för Johan i vanlig ordning, men nästa helg är det hans sista! Jag har kört en "generalrepetition" av combatpasset med Anna, en av de jag ska köra med på tisdag. Det gick hyggligt bra ändå, så det ordnar sig nog.

Nu är vi nyss hemkomna efter middag på stan och Jul på Liseberg tillsammans med Elin och Andreas. Vrålhungriga besökte vi en thai-restaurang (minns ej namnet) som hade buffé. Mums, men uj vad starkt! Veklingen Linda flämtade som en hund! Men de dubbla efterrätterna bestående av glass med jordgubbssås dämpade bra, tack Andreas! :o)
Intill glassen följde två små kulor av något vi inte riktigt kunde få kläm på! Det var sött och lite segt. Ska inte säga vad somliga tyckte det såg ut som...!

Mätta och belåtna stuvade vi in oss i Johans jättesmutsiga Goldie, och åkte till Liseberg! Riktigt mysigt att vandra omkring, köpa brända mandlar för 60 (!!) spänn, lyssna och sjunga med till några musiker, och förgäves försöka vinna en sådan där jättechoklad eller jättekexchoklad. Alla andra vinner sådana utom jag! Däremot vann jag "slå-på-så-många-slumpmässigt-uppstickande-grejer-med-en klubba-som-du-kan"! En julböörn!
Johan hälsade på in brorsa på "Nordens arks" avdelning, och spöade skiten ur mig i "spruta-vatten-i-rumpan-på-en-bil-så-dess-lilla-motsvarighet-rör-sig-framåt-så-fort-som-möjligt-i-mål". Hans pris var dock inte lika imponerande som min böörn! 
       

Otäckt tidigt ska Johan upp för avfärd till Malmö tillsammans med Andreas. Andy jobbar ju där nere i Skåneland, så Johan åker med. Nu är det nya lagret i Malmö som ska organiseras, så Johan blir troligtvis borta hela veckan! Buäh!

Bara drygt en vecka kvar till jul. Känns det så? Nej, men lite julkänsla infann sig ändå ikväll i varje fall!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för igår! Var mysigt på Lisberg och att få lite julstämning. =)



Hoppas du har dte bra trots Johan i Skåneland, och lycka till på releasen imorrn!

2008-12-15 @ 18:38:56
Postat av: Marita

Ohh så mysigt-vi har inte varit på jul på liseberg ännu-men har tänkt ta oss dit denna veckan-vilken dag det nu ska bli....torsdag eller söndag...



Vad smart med 2 tallrikar på en gång.



Idag ska jag o lilleman baka nja jag ska baka o lilleman kladda o äta deg typ...;)



Ha en bra dag//Marita



2008-12-16 @ 06:51:27
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till...Elin antar jag! :o)

Tack detsamma! Än så länge klarar jag mig, men det är nätt och jämt! :o) Inte fattar jag hur ni har stått ut! :oO

Men tack! Det har inte börjar röra på sig i magen än...men det kommer nog! :oS

2008-12-16 @ 08:09:32
Postat av: Linda till Marita

Ja, det är faktiskt riktigt mysigt att promenera omkring där och bara vara!

Haha! Lycka till med baket! Mums!

2008-12-16 @ 08:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0