Hemma igen...

...efter en sväng bland affärerna. Johan fick en del mellandagsfynderi i form av fler kalsonger, t-shirts och en tröja. Själv hittade jag lite garn som jag inte vet vad jag ska göra av. Kanske en mössa, kanske handledsvärmare? Jag köpte inte så många nystan av respektive färg, så det kan inte bli så stor grej.
Vi köpte även en ny rejäl luftmadrass på Jysk, då det lutar åt att vi får ha en sådan i nya huset tills detta är sålt. Den gamla smygläcker någonstans, så jag alltid fått megaont i ryggen lagom till morgonen då man vaknat upp och befunnit sig i ostbågeställning.

Vi avslutade ett andra 1000-bitarspussel under förmiddagen, så nu är frågan om det är någon mening att starta upp något fler innan flyttstöket tar vid.

Nu ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det ju "arbetsdag" igen! Jag tänkte fortsätta de interaktiva Excelkurserna dessa två klämdagar. Sedan blir det långledigt igen! Nyårsafton hos Andreas och Elin ska bli trevligt, och fredagens klämdag har både jag och Johan tagit ledigt eftersom vi då ska till banken och avsluta husköpet! Sen blir det antagligen lite flyttstök innan vi på söndagen åker till Sälen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0