07.41

Jepps! Jag sade ju att jag skulle komplettera min grötmiddag med popcorn! Avslappnat och skönt i sängen tillsammans med katterna och "The league" på kanal 6.

Pratade förstås med Johan också under kvällen. Han är lite sliten nu efter sina dryga 12-timmarspass nere i den platta landsänden. Det är en del med att ordningställa och organisera ett helt distributionslager från scratch!

Men imorgon får jag hem honom, och ska det kramas!

Upptäckte två Fiaspyor när jag varit hemma en stund igår. Båda på var sin matta mellan kök och sovrum. Hur många gånger hade jag sprungit förbi dom egentligen, och haft sådan tur att jag inte trampat i trevligheterna?
Nu gjorde jag dock slag i saken och dokumenterade en av dom! Eftersom jag nu så flitigt delar med mig av hennes uppkastningar i min blogg, är det ju inte mer än rätt att även bildbevis delges! Varsågoda!



Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Marita

Jag föredrar helt klart bild 1 här;)



Har ni kollat upp henne varför hon spyr så ofta?



Tur du inte gick i nån av dom...hua...



ha en bra dag//Marita

2008-12-18 @ 11:18:21
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Elin

Håller med Marita - bild nr 1 var lite bättre =)

2008-12-18 @ 11:59:11
Postat av: Linda

Hahaha! Så det tyckte ni? Konstigt, fattar inte alls... :o)



Nej, vi har inte kollat det. Hon har nästan alltid spytt, ibland lite oftare, och oftast två ggr efter varandra (det ska tömmas ordentligt).

Många gånger har det fastnat i pälsen när hon varit på lådan, och så fått i sig det när hon tvättat sig. Sen har magen sagt ifrån att DET DÄR, det har redan gjort sitt på det här stället, ut med det!

Någon gång har hon ätit så mycket och så snabbt att det verkar komma upp igen av bara farten... :oP

2008-12-18 @ 12:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0