Sverige - Frankrike



Det blev inte en lugn hemmakväll med Wii och Project Runway, utan vänskapslandskamp mellan Sverige och Frankrike på Ullevi igår. Johans match blev WO, då lagledaren messat fel tid till spelarna och bland annat glömt rätta misstaget för Johan. När vi stod i dörren för att åka, fick han WO-meddelandet... Vi hann istället köra några olympiska grenar i Wii!

Mina tidigare besök på Nya, snart "gamla nya Ullevi", har bestått i Gais matcher med något färre besökare. Detta var riktigt kul, även om Sverige inte vann! Dryga sexhundra spänn fattigare på 95-oktanig bensin i gulingen, sökte vi oss in till stan och parkering. Mycket folk i rörelse, och det är en viss känsla att komma in i Ullevi och se hela planen och allt folk. Det är sådan spänning och stämning i luften! Nationalsånger av Sibel (grym röst hon har!), innan matchen kunde börja. Då Ullevi firade 50 år, hade spelarna liknande kläder som landslaget hade då för 50 år sedan.


Vi såg hyggligt bra där vi satt, och under halvleksvilan underhöll Gothia cups dansare och Sibel igen. Vid 1-3 målet tyckte Johan vi lika väl kunde söka oss ut och mot bilen för att undvika folkanstormingen några minuter senare. Då vi parkerat högst upp i ett parkeringshus, var det en god idé...
När vi är på utsidan stiger ett vrål ur stadion, Sverige reducerar, men sedan blev det inte mera än så. Vi kom smidigt tillbaka till gulingen och hem igen. Jag premiärinvigde mina stövlar och fick skavsår...suck!

Imorgon är det dags för första råmaterialskursen som jag ska hålla! Känns lite nervöst, men får ju gå som det går. Ska delta i en annan del av inköparnas råmaterialkurs idag som inte berör oss direkt, men som jag kanske kan snappa upp lite matnyttigt ifrån.
Måste komma ihåg att hämta mina fållade byxor från Mexx idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0