Lite bilder och diverse

Godmorgon! Jepps, en pinfärsk bild på mig där jag befinner mig just nu, inte ens fem minuter gammal i skrivandets stund! Så ser alltså min lilla hörna ut. Vid brand har jag guldläge, med brandtrappan alldeles utanför som ni ser...hehehe! Mulet och blött denna morgon också.

Norpade med mig kameran i sista minuten innan jag åkte imorse. Det är ju så smidigt att bara knäppa och ladda in, så varför har jag inte gjort det mera? Det är ju kul att fota!

Hade egentligen tänkt fota gulingen en fin dag när den var nytvättad och vaxad, men nu fick det bli en snabb bild innan avresa till jobbet, smutsig och regnvåt. Men visst är hon fin? Jag är så kär i min lilla guling!
Till vänster har hon sin skönhetsfläck, skadorna efter inbrottet som ska åtgärdas i slutet på månaden. Jag börjar bli bra trött på att öppna dörren bakifrån nu.


Ryggen känns lite bättre idag. Vänstersidan är lite öm vid beröring, men svanskotan är fortfarande ond. Menmen, vi får väl se om behandlingarna ger resultat.
Jag har ju faktiskt inte berättat här om mina och Johans planer? Halloweenfesten är spikad och inbjudningarna skickade. Blir spännande att se hur uppslutningen blir, och vi har massor av roliga idéer på dekorationer osv. Sedan har vi under denna vecka i princip spikat utbyte av ring nummer två till våren! Johan har ju bott sju år utanför San Francisco, så ett bröllop där borta lockar oss båda. Frågan var/är väl om vi ska ta Las Vegas eller San Francisco, och tog väl egentligen vår första ordentliga diskussion om det igår. Jag insåg efter att ha pratat med systeryster, att våra planer ännu var i luddigaste laget. Tidigt bör vi vara ute för de som eventuellt vill vara med, men då bör vi ju själva ha bestämt säkert var det blir också först.... Heh. Så vi resonerade hit och dit, och nu lutar det åt San Francisco av ekonomiska och praktiska skäl.
Jag har också pysslat med lite annat denna vecka, nämligen namnbyte! När vi gifter oss är vi eniga att bara ha ett efternamn. Johan vägrar ha mitt och jag vägrar ha hans, så under lång tid ha vi diskuterat och pulat på alternativ. Nu har vi så kommit fram till ett som vi smakat på ett tag, och som känns bra för oss båda. Jag skickar in ansökan till Patent- och registreringsverket så fort jag får personbeviset från Skattemyndigheten, så jag byter namn först, och så tar Johan det när vi gängar oss! :o) Smidigast enligt tjejen på Skattemyndigheten också, i och med att vi sparar en ansökan med avgift på det här sättet. Dryga åtta veckor tar det innan ansökan behandlas och man får deras beslut på om det godkänns eller inte. Men jag kan inte tänka mig att det skulle få avslag.

Till höger är min nya musmatta jag beskrev förra veckan! Cool va!? Monster!

Ikväll ska Johan och Andreas på någon mindre hockeymatch uppe i Lysekil. Samtidigt passar jag på att äntligen hälsa på Niklas, en kille jag delade lägenhet ett tag med under Dataingenjörsstudierna i Umeå. Han bodde i en iskall källare ute på Teg, jag delade ett rum med en klasskompis från gymnasiet på Mariehem. Studentlägenhet eller studentrum var bara att glömma, det var katastroflösningar för Akutrumsförmedlingen där de stuvade in studenterna i tågvagnar, campingstugor och hotellrum. Vi slog oss ihop och delade på en privat hyreslägenhet på Tomtebo. Nu blev vi bara kvar på den utbildningen ett år, men höll sporadisk kontakt sedan dess. Brevväxlade medan han låg i FN-tjänst nere i Bosnien, och lite mail efter hemkomsten. Det ska bli kul att ses igen!

Imorgon ska vi till Boda Borg igen, men denna gång tillsammans med Elin och Andreas! Eftersom jag och Johan röjde i Sävsjö sist, kanske vi åker hela vägen upp till Karlskoga istället. Vi får se, men kul ska det bli!

Får väl säga Grattis till Stockholmarna också, som firar 080808-dagen idag! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0