Just det...

...glömde berätta att min dator brutit ihop. Inte riktigt så illa som till höger, men av någon anledning har den tappat bort din hårddisk! Som en vild chansning ringde jag supporten som jag gjort tidigare, men nu är jag ju inte längre anställd hos Stenungsunds kommun och datorn är friköpt. Killen fick göra en förfrågan, men se! Deras support gäller fortfarande! Han försökte med begränsade alternativ i BIOS, men insåg snart att det var rätt kört. Det är inte mycket att jobba med när burken inte ens hittar sin hårddisk.

Så nu ska det komma en budfirma och hämta den, datorn kollas och fixas (förhoppninsgvis med innehållet intakt, men det är kanske att hoppas på för mycket), och levereras hem till dörren när det är klart. Allt inom åtta dagar! Det är ju grymt juh!

Vi är oroliga för alla bilder jag hade, alla låg i min dator, inte hos Johan. Jag gjorde en backup när detta året var relativt nytt tror jag, och de flesta från norrlandsresan var där. Men hoppas hoppas felet inte är allvarligt och diskarna är intakta! Man samlar ju på sig mer än man tror i den där burken. Mina hemsidor, jobbansökningar, brev, material man gjort under läraråren...

Det ösregnar fortfarande. En rejäl vind har blossat upp också. Dräneringsrören går i taket precis ovanför våra huvudet, så det porlar sådär småtrevligt hela tiden. Ganska mysigt.

Kommentarer
Postat av: Elin

Ajdå, inte kul med datorn ju! Skönt att de hämtar, och lämnar, den men hoppas även de kan rädda allt på den!



Regn? Vad menar du då? Ah, floden som forsar fram utanför... hjälp, vad det håller på! :)



2008-08-04 @ 18:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0