Halleluja!

Sitter hemma vid MIN dator! Fick så äntligen denna fredagkväll, tid och energi att sätta min reparerade burk på plats! Den levererades hem i...i tisdags tror jag det var, och allt är ok! De bytte som sagt moderkortet, så min andra disk var ok, vilken också är den där jag ha alla foton, mina webbsidor och sådant. Phuu!
Lite förbryllad blev jag när jag mottog ett brev från Zave där de efterlyste huruvida jag ville göra med sagda Hem PC...ville jag köpa loss den eller inte?? Ööh, det gjorde jag i maj! Ringde dom idag, och tjejen som skickade fakturan i våras var också den som skickat "efterlysningen". Hon kunde bara be om ursäkt och tacka för att jag hörde av mig och påpekade fadäsen.
Jag har varit igång hela kvällen, trots att jag känner mig rätt seg. Handlade direkt efter jobbet, kommer hem och ser ett par fötter sticka fram ur dörröppningen till arbetsrummet. Där ligger Johan, så överväldigad av trötthet att han inte ens orkat till sängen. Han har ju cyklat till och från jobbet för andra dagen nu...
Jag börjar förbereda middagen, och under tiden hinner han sträcka ut sig på badrumsgolvet också innan han till slut tar sig in i duschen. Döende? Tja, av näringsbrist! En ynka matlåda på hela dagen, från att ha varit uppe sedan halv sex, till sextiden på kvällen där vi då befann oss, cyklat till jobbet, där han inte gör annat än springer omkring hela dagen, och sedan cyklat hem. Inte konstigt energin är i botten. Själv sitter jag på häcken hela dagarna nu, men är ändå vrålhungrig halvvägs till lunch och halvvägs till hemgång.
Han trycker i sig några mackor i väntan på middagen, och resultatet kommer direkt.
Sen frossar vi i vitlöksspäckad potatisgratäng, fläskfilé och bearnaisesås!

Efter nödtorftig undanröjning hägrar tv:n och sängen. Johan har försprång, och jag hör honom ropa att Fia lämnat en överraskning till mig där...jepp, en äkta Fiaspya! Sade jag förresten att jag hittade en Fiaspya över Wiis instruktionsbok tidigare på kvällen?
Det är bara att bädda om och tvätta mitt täcke så gott det går, så inatt hoppas jag Johan delar med sig. Medan jag slutförde täckestvätten, samt hängde maskintvätten som blivit färdig, hann Johan inviga våra nya lakan och somna! :o)
Han har nog sovit sedan halv nio, så innan solen ens funderat på att kika fram imorgon, lär han vara pigg och glad!
Själv är jag fortfarande så pass "speedad", att jag fått röjt på skrivbordet en del, sorterat papper och plockat lite allmänt i allt som blivit liggande så lätt under veckan.
Nu när jag har tillbaka min dator stör jag mig på att jag lämnade kamerakabeln på jobbet, dvs jag kan inte lägga in några plåtade bilder! Men asch, det går nog bra ändå!
Fredagar är verkligen kassa tv-kvällar. Ingenting värt att se! Skulle kunna greja och röja så mycket mer här hemma, framför allt dammsuga...men det lär nog inte vara så populärt just nu! :o) Jag börjar otrivas nåt vansinnigt när dammtussarna kommer smygandes, och håret (katternas och mitt) ligger i drivor (i mina ögon) överallt. Men framför allt, att känna skräp under fötterna när man går! är det illa, och allt inom mig skriker dammsugning!!
Men så behärskar jag mig (duktigt va?), att det faktiskt inte är jordens undergång, och att jag gott kan unna mig en lugn kväll och skjuta på dammråttejakten en dag.
Men visst är det något primitivt tillfredsställande med att dammsuga och höra hur det rasslar i slangen? Ungefär samma känsla som av att klämma ut en rejäl finnes innandöme över badrumsspegeln?
Eller är det bara jag som har konstiga böjelser...?

Nej, ska nog göra mig klar för sängen och försöka varva ned. Har en känsla av att jag kommer att somna rätt fort när jag väl är där...

Kommentarer
Postat av: Anna

Lajbans fredagkväll... Själv sitter jag och slösurfar när jag egentligen skulle vilja testa den nyinköpta grejen till Wii:et: DANSMATTA!! Men är för trött för det ikväll. Och jag tror inte grannarna skulle uppskatta en massa hopp och studs så här sent.



Snoriga Peter har somnat i soffan - andra kvällen i rad. Det känns väldigt ovant att inte somna först...

2008-08-29 @ 22:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0