Goldie!

Godmorgon! Tidigt på plats idag, då jag kom iväg före 07.00! Johan skulle ta emot folk från Manpower som ska rycka in på deras jobb idag, så han var uppe tidigt, varpå jag hakade på. Dessutom är restaureringsjobben klara på Älvsborgsbron, så nu är alla tre filer öppna igen - gött!

Gulingen ska lämnas in idag, så jag fick köra Johans goldie, och hämtar upp honom i Mölnlycke när det är gjort. Vi måste vara där innan 17, så det blir lite väl tight för mig som slutar den tiden. Därför bytte vi bilar idag, så han som slutar 16 får lämna, och sedan vänta på mig för upphämtning.
Han har Korpenmatch idag, så jag tänkte haka på Combatpremiären på Frölunda. Det hade varit kul att ha ett pass där också, och var på G för just denna dag, men tiden var lite väl sen för mig att måste stanna kvar på jobbet och vänta, att det fick vara. Synd, då det är jättefin anläggning och sal där.
Menmen, vi körde så svetten lackade på mitt pass igår. Höstschemat är igång nu, så det var mycket folk på anläggningen. Energin var bättre denna gång, så det kändes riktigt skoj.
Som bilden på goldie visar, är det en regntung start på dagen, men det är ganska skönt ute ändå. Glest på parkeringen också, men ändå är det förvånansvärt många som är igång tidigt på detta bygge.

Oj, måste komma ihåg att betala räkningarna idag! Undrar vad man landar på denna månad. Har dock fått en del extra trevliga slantar i pensionsutbetalningar från pappas dödsbo. Han hade visst flera försäkringar eller något, för det var typ 46 kronor där, 58 kronor där, 45 kronor där och tvåtusen där...tillsammans blev det ändå så det täcker tillfixningen och självrisken för gulingen! :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Men byter du kläder varje dag??? ;o)

2008-08-27 @ 12:52:10
Postat av: Elin

Så det är Combatpremiär idag?! Man kanske ska masa sig iväg dit då... får se på scehmat när det är, och om jag orkar! Totalt energilös just nu på jobbet!! =)

2008-08-27 @ 14:05:59
Postat av: Linda till Anna

Hehe, samma byxor, syns inte det?? :o)

2008-08-27 @ 15:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0