Det är inte klokt...

...vad tiden går! Nu är det fredag igen, vart tog veckan vägen?
Har precis käkat torr pasta till lunch. Efter jobbet igår tog jag en sväng till Stadium XXL för att köpa ny ryggsäck, då min gamla Haglöfssäck norpades vid bilinbrottet. Stod och velade ett tag mellan Salomon och Everest 25 liters, men valde så till slut Salomonryggan. Kanske var den andra bättre, med fler yttre småfack som jag gillar att ha, men Salomon hade två rejäla fack och fler inre i dessa.

Dessutom blev det ett linne, två vita t-shirts och en svart-rosa cardigan från Race Marine! Stod också och dreglade över Everest lilla tioliters som bara var liten och fräck! Perfekt att ha för...för...en tröja. Eller ett par skor...eller en termos och macklåda! Jag fick bara acceptera att det vore ett rent okynnesköp att falla för frestelsen. Men den kostade ju faktiskt "bara" 199...vill....ha!
Stadium XXL:s idé är kanske god, men när man går där får jag känslan av att de gapat över för mycket. De vill ha med så många målgrupper som möjligt i sportattiraljer, att det bara blir småduttar av allt. Är det inte bättre med färre aktiviteter, men desto bredare utbud inom det? Blir alltid besviken över träningsklädesutbudet av den typ jag är ute efter när jag är där. Det mesta är inriktat mot yoga och liknande. Topparna är vanliga släta tråkiga saker, kan verkligen inte de stora märkena Nike osv prestera bättre än så?

Något annat helt jättenödvändigt som jag betalade mera för, var en vattenskål till katterna. Skåda underverket! Min kollega visade mig den de hade, och jag kunde ju inte låta bli! vattnet pumpas upp och rinner ut över kupolen, med ett samlingskärl intill. Till höger är en extra skål man kunde hänga på för foder, men den har jag tagit bort. Ivrigt hann jag knappt in genom dörren (nätt och jämt att jag hälsade på Anderas och Elin), innan jag började montera ihop konstruktionen för att barnen skulle få imponeras över sin nya vattenkälla!
Fia vågade knappt gå nära och Maja såg föga imponerad ut.
Försiktiga lapanden av Maja kunde undertecknad notera efter en stund, men tydligen kan det ta en dag för våra pälsälsklingar att vänja sig. Det tog det för Christoffers katter i alla fall... Tja, de blir ju törstiga förr eller senare! :o)

Tänkte faktiskt göra ett shoppingförsök till idag! Behöver ju mera representativa kläder till jobbet (suck). Av någon anledning funkar inte jeans och gympaskor i allas ögon, så jag måste göra ett försök. Mina tidigare shoppingambitioner brukar oftast sluta med att jag köper ytterligare ett par svarta träningsbyxor...Men en ny top till träningarna vore ju faktiskt inte så dumt! Heh.
Johan ska på PS3-kväll hos Andreas med ett gäng andra grabbs, så jag ska ha en lugn kväll för mig själv. Kanske tvätta en maskin...och ta ett tag med dammsugaren. Sedan kan jag slappna av. :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh. Vad kul med shopping. Förutom att vara teknikfreak så är Peter även väskfreak. Detta innebär att det finns väskor i varenda litet utrymme där det ryms en väska. Sist köpte han en vandringsryggsäck - för den var så billig. Så mycket till vandring lär det inte bli...



Specialdesignad skål till katterna. Hallå!

2008-08-15 @ 15:20:17
Postat av: Linda till Anna

VAD? Den är faktiskt VÄLDIGT nödvändig!

2008-08-15 @ 15:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0