Dålig patient...

Segt att kliva upp imorse, och svinkallt i sovrummet! Har haft balkongdörren öppen senaste, öh, månaden då det varit varmt och gott ute, men så vaknar man vid sextiden och fryser som en galning. Väl uppe och ute i köket där termometern är ser jag: 9,6 grader! Inte konstigt man hackade tänder! Ska man säga att sommaren är slut nu?

Ösigt combatpass igår, som (som vanligt) lämnade mig helt slut efteråt. Men det var riktigt gott att ligga i bastun och svettas ännu mer sedan. Mmm! Flera nya denna gången också, och fick mycket positiv feedback av deltagarna. Kul! Ska försöka få in lite mera teknik någon kväll, då det var önskemål på det, och det kan ju passa bra innan höstschemat kör igång, och man inte har ett pass som ska in direkt efter oss.
Funderade på att köra ett extra långt pass med fler powerlåtar, plocka ut Scooters låtar, som alltid haft grym koreografi till. Tyvärr var det visst vara två veckor kvar av sommarschemat, så det blev för kort tid till att marknadsföra det. Det får bli en annan gång! :o) Lyssnade igenom de skivor jag samlat på mig nu, och påmindes om en del vansinnigt grymma låtar som ger mig ståpäls varje gång jag hör dom!
I september är det dags för kvartal igen, nya låtar att plugga in. Oturligt nog ligger vår anläggnings "prova-på"-helg precis då. Jag ska köra en halvtimmes combat precis efter kvartalen på andra sidan stan, men tidsoptimist som jag är borde jag hinna om vi får köra nya passet med en gång, och inte har teorin först.
Förra årets "prova-på", var riktigt grym, då det passar så bra för de som är nyfikna att bara köra en halvtimme.

Ska tillbaka till naprapaten idag, och jag måste erkänna att jag inte varit någon lydig patient. Köpte visserligen en jäkla sittring, men då den nästan bara gör saken värre, ligger den nu på golvet bakom mig och skäms. Voltaren-gel-grejen har jag inte köpt, och dagboksnoteringarna går ju sådär. Jag kan väl sammanfatta det med att det känns hyfsat ok på morgonen, för att övergå till outhärdligt ju mer jag sitter och dagen går.

Johan var på sin "Sadén (vet inte hur det stavas)-träff" igår. En tidigare arbetsplats han hade lades ned, men de som jobabde där beslöt att fortsätta hålla kontakten och träffas första tisdagen varje månad. Det tycker jag är en rätt trevlig idé och tradition som de bibehållit under åren. De träffas på Hotell Gothia, tar en öl och tjötar ihop. Jag anslöt till dom efter min sköna bastu, tog en cola och en middag i form av en medelhavssallad för 145 spänn. Vill du äta billigt, så välj inte Gothia... Där satt vi och tog det lugnt till halv elva då p-tiden gick ut, ett lagomt klockslag ansåg jag, och var också redigt trött i både kropp och knopp. Somnade som en sten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0