Slemmigt

Förkylningen är bättre beträffande att man känner sig piggare och inte är så lomhörd, men slemmet består i halsen. Körde ett combat-pass för Pernilla inne i City igår. Åkte direkt från jobbet och var ute i god tid, då jag inte riktigt visste var stället låg eller hur illa trafiken skulle vara. Inga som helst problem att var sig hitta eller trängsel i trafik, så jag hann äta lite och ta det lugnt innan det var dags att köra. Gick bra, men Pernilla hade visst kört ett helt annat pass! Det är ju hon som utbildar oss instruktörer i de senaste passen, men hon kanske kört lite gamla så här i slutet innan nästa byta. Imorgon ska jag köra kvartalen med henne, och då få känna på nya passet, nummer 33!
Idag är så min "lediga" dag, vilken hittills fyllts med dammsugning, tvätt, diverse ärenden, fixa i ordning allmänt här, avslutat andra PIM-uppgiften (läs mer nedan) och en lunch med Johan. Hann rätta åttornas läxor innan jag drog från jobbet igår, så nu har jag bara niornas böcker liggandes här intill (brevid Fia).
Stenungsunds pedagoger ska genomgå PIM-kursen som Myndigheten för skolutveckling erbjuder i landet. Vi ska gå igenom de första tre stegen, och jag registrerade mig i tisdags. Den är verkligen pedagogiskt upplagd, med början på väldig basic-nivå. "Det här är Eva, hjälp henne att öppna sina Favoriter!" "Vilken av dessa kontakter är en USB?" Första uppgiften gjorde jag under tisdagskvällen, och andra (Power Point-presentation) fick färdigställas idag, då mikrofon behövdes. Svårighetsnivån ökar, så nästa ska tydligen behandla videobearbetning. Jag hoppas kunna avsluta denna kurs relativt snabbt. Då kan man plocka ut fyra (eller var det fem?) dagars kompledighet! :o)

Förutom kvartalen med LesMills imorgon är jag ledig! Lyckades bli av med vaktjobbet i Kungälv, då jag blev lite anti förra helgen. Nu får det vara nog med Björn Rosenström och fulla ungdomar för ett tag. Nästa helg är det en lugn tacksam dans i Mölndal att stå och mysa på!

Mitt och Johans liv är ganska osynkade...vi har båda veckorna fulla med aktiviteter, och när någon väl är ledig är oftast inte den andra det! Vi får klämma in tid tillsammans före och efter alla träningar, föräldramöten, samfällighetsmöten, träningar, vaktjobb och träningar! :oP Träning är bra, men hallå? Nej, jag överdriver kanske. Tankarna har en förmåga att vändas negativt när jag är ensam med bara tankar som kan flyga iväg. Han har ju mest aktiviteter, och vill inte dra ned på dom heller. Och jag vill ju inte neka honom dom, för det gör varken mig eller han glad...situation fastlåst. Han är megasocial, jag är megaantisocial! Jag har inte mycket emot att bara vara för mig själv, men problematiken är att jag blir den som fixar och grejar med det som behöver göras här hemma, så det är gjort när han väl är hemma. För då vill man ju bara kunna slappna av och göra trevligheter ihop, inte städa, fixa med dittan eller dattan osv. Neh fan vad negativ jag är nu känner jag! Gillar inte det! Allt känns mycket bättre när jag har Johan i närheten. Tror mina negativa tankar påverkas av det faktum att jag nu hela tiden vill veta var jag har honom, veta vad han gör, vem han pratar med, vem han messar! Helt sjukt, och jag tycker inte alls om att vara så nojjig, har inte varit så förut. Och det är hans fel! Grrrrrrr!

Ikväll är vi dock båda lediga, han har sett till att inte boka in något annat, så vi ska ta en lååång promenad. Det blev ju rätt gött väder, så jag ska börja förbereda matsäck. Sedan blir det kanske pussel och allmänt lugnt och skönt. Bara vara! Men nu är nog tvätten klar...då kan jag slänga in en tredje maskin! :oP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0