Förberedelser...

...inför flytten nästan hela dagen. Målade tak och väggar i min blivande garderob, fixat adressändring, bredbandsuppkopplingen, tv-licensen, hemtelefonen osv, osv. Att det ska vara så rackarns mycket att ordna för en flytt! Bagge ringde dessutom och frågade om jag kunde fixa två vakter till Vänersborg till helgen! Hon ger en alltid så långt varsel... Jag kommer nog att ta fredagen i alla fall, men Staffan var bokad på Baden så jag hopaps Z är sugen.  
Sedan var det dags att ta itu med Johans gillestuga som verkat som målarrum och "här-kan-jag-dumpa-allt-jag-inte-vet-vad-jag-ska-göra-utav-men-inte-vill-slänga-för-det-kan-vara-bra-att-ha"-rum. Rensa, sortera, dammsuga och skura. När man var färdig såg det faktiskt rätt beboeligt ut. Alla mina grejor kommer att få lagras där inne tills resten av boutrymmena finns tillgängliga för mig att "bo in". Just nu känns det lite hopplöst faktiskt, men bara garderoben blir klar och Myrorna hämtar allt som ska skänkas bort så kommer det kännas som det kanske lär finnas plats för mig...

Biologikursen körde igång ikväll också efter sommaruppehållet. Rundvandring i Botaniska och dess skogar innanför, och shit vad mygg det var! Av någon anledning så hatar myggen mig, eller älskar, jag vet inte riktigt. Höll på bli vansinnig. Hur tusan ska man få ro att sitta med luppen och nyckla när dessa blodsugare terroriserar en från alla håll?
Lagom hemma till CSI, och därefter ett andra lager färg på väggarna i garderoben.

Imorgon måste jag hem till katterna. Och Thomas den lyckliga osten ska dra till Sunny Beach i två veckor! Bäst de aktar sig för vakterna där...de verkar ju lite mindre trevliga än undertecknad.
Fattar inte varför jag inte är bra i halsen ännu! Smärtan kommer och går, liksom slem som alltid ska bråka morgon och kväll. Nej, jag röker inte! Fy farao!
Det var ju toppen att rökförbudet infördes på krogarna, men det fick ju den följden att alla nu springer ut för att röka och då står och bolmar på en där man står och försöker jobba. Urk. Jag fattar verkligen inte hur man kan förmå sig till att dra i sig sådan skit. Och det stinker ju värre än döden.
Jag lät sjuorna skriva brev till sig själva i nian om vad de bland annat tycker om rökning. De fick skriva vad de skulle säga eller fråga sig själva om två år. Det var ganska kul läsning! Niorna som gick ut nu i våras fick läsa sina brev strax innan de slutade. Många skratt blev det, men få som fick skämmas. Vi hade bara två rökare i den nian. NO-läraren hade gjort ett gott jobb ;o) Fast å andra sidan är ju två stycken, två för mycket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0