Sista dagen

Shit vad varmt det var i salen igår! Som tur var inte fullt på passet, för då hade det varit ännu värre! Man svettades innan man körde igång! Det var ju tur att jag körde tillsammans med Linda R annars hade jag aldrig orkat! Innan muy thai-låten var jag helt orkeslös, och undrade hur tusan detta skulle gå! Men det var ju bara att bita ihop, och visst fixade man det, men shit! Alla höll på att storkna i värmen, och bastun som jag brukar ta efteråt fick faktiskt vara denna gång...

Hann städa ur kyl och frys och skura det sista innan passet, vilket känns grymt bra. Lägenheten är klar för Staffan nu!

Svettades lite till när jag kommit hem, då vi skruvade upp min kökslampa och tidningsstället. Sakta men säkert finslipar vi vårt nu gemensamma hem! :o) När Johan kommer från jobbet ska vi ut och shoppa åt honom inför lördagens bröllop som han ska på. Någon fin skjorta i färg med slips, plus skor. Vit skjorta gillar jag inte. Det är så begravningsaktigt. Jag var rätt allergisk mot killar i kostym tidigare, men så tog man o-vaktsbrickan och började jobba med kostym själv, och tillsammans med killar som bar upp dom väldigt bra, så då vande jag mig och började faktiskt tycka det såg rätt ok ut. Och Johan bar upp sin bra! :o)

Hm, har faunistik hela dagen imorgon, men har ingen aning om vart jag ska. Tror inte ens jag har något nummer att ringa för att ta reda på det. Den delen av kursen har varit rätt flummig över huvudtaget.
Nej, nu är det dags för lite frukost känner jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0