Pussel och katthår

Det ska liksom vara min lediga dag idag. Men sedan jag gick ned i tid har den alltid varit "hämta-ikapp-och-göra-det-man-inte-hann-under-veckan"-dagen! Okej, en sovmorgon får det allt bli, men sedan fullt upp. Fixade lite ärenden på apotek och bank. Förhoppningsvis ska nu mammas dödsbo vara helt avklarat! Svängde förbi och dumpade grejor på tippen som legat och grott i bilen, handlat och jagat katthår med dammsugaren. Under tiden ringer Böna och vill avsäga sig passet i Mellerud imorgon! Hans dotter är sjuk och hon vill ogärna vara ensam hemma med pappa så långt borta. Men så hade Svante ringt som skulle jobba på parken imorgon. Han är magsjuk och undrar om Böna kan hoppa in! Visst, då är pappa mycket närmare, så det går bra. Phuu! Men så är jag en man kort i Mellerud igen! Som tur var löste det sig med Blondie, han följer med som han lovat. En stund senare ringer en kanonförkyld Gabriel, och så är jag således två man kort imorgon uppe i Mellerud!
Vad sjutton ska jag ta mig till? Jag var ute i god tid, men hade ändå problem att få tag i folk, fick ta in nya som bara andra kunde gå i god för. Men så skiter det sig ändå. Visst, man kan inte rå för att man eller en närstående blir sjuk, men vilket elände! Säger som det är till Jörgen, att jag haft skitsvårt att få tag i folk, många tycker det är dåligt betalt för att åka så långt, och Jörgen blir sur. Men hallå? Det är hur mycket o-vaktsjobb överallt nu, och det är klart man väljer de bästa då. Shit vad jag längtar tills de här sommarevenemangen är över och man kan återgå till de små danstillställningarna istället! Får jag tag på en ersättare till nästa helg som också är en Rosenströmspelning ska jag banne mig skita i den! Har kvartalsutbildning på dagen och instruktörsmöte på söndagen, så helgen är full nog som den är, utan att tjafsa med fulla ungdomar i Kungälv.
Har inte hunnit röra de två högarna med matteläxor som väntar på skrivbordet. Jag har ju både åttorna och niorna i matte nu, så det blir en del att rätta. Nu börjar det dock bli dags att fixa middag snart. Får jag inte en hjärntumör efter denna sommaren så får jag det aldrig. Så mycket jag haft mobilen mot örat är det konstigt att det inte möglar i dom, fuktigt, mörkt och varmt som de haft!
Till veckan kör PIM-utbildningen igång, har ekonomimöte och elevkonferens med min mentorselev. Ska hoppa in på Sportlife i City också för Pernilla som är borta för att köra kvartal. Har aldrig varit på den anläggningen, så det blir spännande. Mindre spännande dock att ersätta Pernilla...instruktörsutbildare och representant för Nike. Men också lärare! :o)
Nej, pausen slut, (fast jag pratat i mobilen mellan skrivandet) och åter till göranden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0