Lördag

Soligt ute, men jag är inomhus och grejar i Lindome. Vet egentligen inte riktigt vad jag ska göra nu, då det egentligen handlar om att Johan måste röja undan bland sitt grejs för att jag ska få plats. Det är visst en liten resa tillbaka i tiden för honom, då det blivit liggande en del...
Gårdagens vaktpass blev en kall historia. Visst, första timmarna strålade solen trevligt över ett relativt tomt öltältsområde. Men när solen försvann bakom residenshuset intill torget blev det kallt...och kallare blev det! De 8,5 timmarna gick ganska fort ändå, då det var en hel del folk i rörelse. "Brädgår´n" eller nåt sånt startade kvällen, och följdes av "The Boppers". Gó stämning, bra musik och glada människor. Drygt 2000 pers och väldigt lite tjafs. Så ska det vara! Mitt första besök i Vänersborg inbjuder till fler återbesök. Men det var lite drygt att sedan ligga på E6:an på väg hemåt, och blåsa förbi Stenungsund. Nu kunde jag ha varit hemma kunde man inte låta bli att tänka.

Johan var ute på sin andra dags Kick-off, och skränade i luren om jag inte kunde komma och hämta honom. Det ganska precis efter jag kommit fram och lastat ur bilen (fyllde den full innan jag åkte till Vänersborg). Park Lane var tydligen destinationen, så jag stassade om och drog dit och skakade av mig lite på dansgolvet istället. Fick hälsa på lite gamla kollegor också som till skillnad från mig hade några timmar kvar att arbeta!
Efter ett kort pass bland flortisar (kändes det som) och brats med backslick blev det till slut hemfärd. Jag fattar verkligen inte det där med backslick. Man borde väl tycka att om det nu är ett sorts kännetecken för rikemansungar, borde de väl ha bättre smak och välja en snyggare look? Men tuppkam och skinheadstuket var ju redan taget...

Oj, nu ser jag att Johanpoan skalat av allt som låg i hörnan här inne! Det går långsamt för honom idag (kan inte fatta varför), men det går i alla fall! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0