Inte mycket kvar nu...

Regnet strilar ned utanför fönstret. Trevligt med några dagars sol ändå, så här i slutet på sommarledigheten. På måndag är det dags igen med förberedelser inför skolstarten, nu med Linda som pendlare! Har redan varit till Stenungsund en sväng idag igen och tvättat fönstren, skurat köket och tömt kyl och frys. Om några timmar ska jag upp igen för att köra Combatpass, ikväll tillsammans med Linda R. Det är rätt skoj att köra två eller fler tillsammans, mera ös! :o) Hon fick ta över mina lördagspass i höst, då det inte känns så bra att betala för att köra ett pass, men måndagspassen tar jag efter jobbet. Då ett pass i veckan är för klent, var jag igår och träffade samordnaren för anläggningarna i stan. Tyvärr var jag för sent ute för att få fasta pass i höstschemat, vilket i och för sig var ganska väntat, men jag kan nu köra som inhoppare på de ställen som har Combat, och som det lät på henne lär det inte vara några problem att få jobba! :o) Till våren kan jag få fasta klasser, och Kållered lät sugna på att ha lite happenings eller prova-på-veckor, så de inte har Combat hos sig! Kul!

Semestern slut som sagt till veckan, och då är det full gas! Tjörn runt är tor-lör, jag kör Combat på torsdagen, och har tre biologikurs-träffar. Det ser ut att vara löst med vakter tills dess nu iaf. Jag överlämnade ansvaret att fixa de resterande till Daniel, och han sade "Lita på mig"...Jag hoppas jag kan det! Till Rosenström i Mellerud blir det ett väldans hopplock med nya vakter, men det kan inte hjälpas, både Mellerud och Spekeröd ska ha folk och många av de vanliga har annat inbokat. Menmen, det löser sig.

Vi "invigde" vardagsrummet lite igårkväll. Relativt färdigmöblerat, allt som skulle dumpas var borta och mina smålampor ikopplade. Tillsammans med tända ljus, te med kex och ost och "Project runway", kändes det helt ok där nere nu!
Katterna har funnit sig väl till rätta väldigt snabbt, och är ute och spanar emellanåt. Särskilt långt går de inte, vilket är bra. Det kan ju också ha att göra med att närmsta grannen har hund...en som de båda redan har stiftat bekantskap med. :o)

Jag har fortfarande en hel hög banankartonger kvar nere i källaren som jag inte riktigt vet vad jag ska göra utav. Behöver lite mera inköp från Ikea för förvaring och "tillfixning". Men nu börjar det bli skralt på kontot, så jag får nog avvakta lite.

Igår tog vi ledigt från allt hemmafixande, jag skolkade från faunistiken, och så drog vi ut och cyklade i solen. Johan hade någon teori om en väg ned till Kungsbacka, och på något sätt hamnade vi mitt ute i skogen. Jobbigt men riktigt skoj! Bitvis klafsande genom lera, några lyft över fallna trädstammar, banbrytning genom buskar och uppkäftiga trädrötter. Tog vänster i ett "vägskäl", och efter mera av ovanstående kom vi tillbaka till sagda vägskäl! En fin och rejäl cirkel hade vi tagit, vitvis längs vad vi tror var Bohusleden! Då blev det höger istället, och bebyggelsen återkom, vilket visade sig vara Anneberg...så vi kom till Kungsbacka kommun i alla fall! :o) Dryga 1,5 timme svettades vi i skogen - kul! Det känns faktiskt lite idag...främst i rumpan.
Blir kul att köra Combat idag, jag är grymt laddad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0