Typ redo

(null)
Snacka om lyxfika som Lilltjejen fick med sig till skoldagens utflykt till Världskulturmuseet. Hon låter som hon kommit i målbrottet men i övrigt som vanligt så blev både skola och förlustmatch mot Öjared SK i den nedåtgående solen. Sommarvärmen håller i sig och efteråt åkte vi och hämtade våra nummerlappar för imorgon är det dags för mitt nionde lopp! Jag springer för Göteborgs Stadsmission igen och Lilltjejen ska springa Lilla varvet med Jitexlaget på söndag.

I sista minuten köpte jag och intar för första gången antiinflammatoriska receptfria tabletter. Trycker i mig Ipren också innan jag lufsar iväg så har jag helgarderat. Tejpar knäna också såklart, vänstra också för säkerhets skull även om det var ett tag sedan jag kände av det, kanske för att jag inte springer några distanser längre.

Tittade till Elsa och Maui för astmamedicinering och kvällsmat då Plutt, som verkligen ogillar båda två smög sig efter. Det blev lite fräs och tjocka svansar vilket alltid ser så roligt ut! 
Musen under kylskåpet som Liten vaktat mer eller mindre hela dagen, föste Lilltjejen fram och befriade. Undrar hur många vi kommit upp i redan denna säsong?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0