Natti

Suttit och hållit Lilltjejen sällskap vid köksbordet där hon jobbat med arbete om puberteten. Det ska vara klart imorgon… ytterligare en påminnelse att inte vänta till sista minuten.
Med tanke på den nivå denna kurs i kinesiska har hållit, vilket de till viss del också uttalat var syftet, så förstod jag nästan att tentan skulle vara därefter. Båda femton poäng på halvfart och samma lärobok men där höstens höga tempo och krav betade igenom hela bokens tio kapitel gjorde denna vårterminens endast de fem första. Så med obefintlig närvaro under terminen men med hösten i bagaget var tentan inga problem. 
Nu har jag sökt mig tillbaka till Högskolan Dalarna för Kinesiska tecken till hösten, den kan nog bli en rejäl utmaning.

Körde mig svettig till nya koreografin vilket inte säger mycket om min faktiska prestation då jag svettas av att bara tänka på squats, men de låtar jag pluggat gick naturligt nog rätt bra. De är också de bästa så jag sparar således de tråkiga till sista minuten. Verkar som jag lät den egenskapen gå i arv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0