I väntan på tvätten

(null)
Det blev min indiska kurta på kontoret igår. Innan dagen var slut hade en knapp försvunnit.

Lilltjejen har färdigställt en riktigt välskriven berättelse i flera kapitel där personbeskrivningarna imponerade på mig, och med visst nöje noterade jag att en av karaktärerna jobbade "med IT" på Volvo Cars.
Hennes sista termin på mellanstadiet närmar sig sitt slut och Lilltjejen ska vara konferencier på avslutningsceremonin. En klasskompis anmälde sig som enda frivillig så läraren frågade henne. Spännande!

Jag och min parhäst i vad vi i Gothias coreteam kallar domargruppen träffade representanter för tonårstjejerna som ska jobba i informations- respektive domartälten vi ansvarar för. Vi har haft i princip noll att hantera där de andra ansvarsgrupperna haft desto mera, men när turneringen drar igång fick vi idag förstå att det kommer bli många timmar och ännu fler steg på stegräknaren. Tjejerna har jobbat förut vilket är en ofantlig fördel och kunde just därför ge oss denna detaljerade information. 

Nya bilen är förresten klar att levereras redan i juni och inte juli som senaste uppskattningen var. Dock valde jag ändå att vänta tills vi är tillbaka från vår bilresa till och från nordligaste änden av vårt avlånga land. Känns både tryggare och smidigare…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0