Hubbelibubbar!

Tror det var pappa som kallade dom "hubbelibubbar", jordgubbarna som vi äter nu i princip varje dag när priset är lågt. 
(null)
Är inte naturen fantastisk som får fram sådana fantastiska frukter och bär? 
Ännu ett bakslag i konsultrekryteringen och jag har nu förstått att kulturen skiljer sig rejält när det handlar om nya åtaganden. De har kompetensen till en bråkdel av kostnaden på en marknad som är i ständigt behov. Med flera erbjudanden kan de välja och vraka och till och med prova på några dagar för att sedan ångra sig, men jag vet inte om vi har så stor rätt att klaga vi här i väst som själva försatt oss i situationen genom att kompromissa med kostnaderna och outsourca kompetenserna. 

Liten pirrar på mitt bröst. Plockar en fästing som kryper i pälsen. Hittade källan till den begynnande stanken igår, platt som en pannkaka under mattan på Christers sida i sovrummet. 
Lilltjejen var på Jump Yard kalas för Felicia igår där vi inför var på Normal dör vi båda kände oss lika bortkomna och på måfå plockade lite skönhetsgrejer.
Till skolavslutningen ville hon faktiskt testa min handfullet använda ögonfransböjare samt mascara. Innan hon var hemma igen hade hon tvättat bort det, lika obekväm som jag i en finare klädbutik.

Eventuellt åker jag till Indien igen, passar på i slutet på industrisemestern när verksamheten är som lägst. Vill träffa mina nyanställda men hänger på ett godkännande då det skärs och sparas på alla fronter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0