Fröken duktig

En sådan där dag då man känt sig sådär duktig och effektiv. Det går i ett på jobbet med olika grejer hela tiden som man försöker hålla i huvudet och koordinera för att inte glömma. Jag vet knappt vad jag gör men av någon anledning går tiden i rasande fart. 
Tog med Lilltjejen och mötte upp Christer och Martin för en snabb sopp- och tårtbuffe-lunch på Steinbrenner. Jisses vad mätt jag blev! 
Sedan tillbaka och i ett igen tills jag kunde checka ut för arbetsdagen. Då tog middagsförberedelserna vid med hemlagade köttbullar, rengjorde akvariet, gick med röjsågen och dammsög innan avkomman och Evelina hämtades från fotbollsträningen. Där i bilen medan jag väntade fick man dagens första riktiga paus. 
(null)

Jordgubbar till efterrätt och lite Dibbe medan två omgångar tvätt kördes igenom och nu ligger man till slut med värkande fötter och neddragna rullgardiner för att stänga ute den ljusa sommarkvällen.
Blir ett besök hos verkstaden imorgon så de förhoppningsvis kan fixa knirkel knorklet i bagageluckan, annars förvånansvärt lite möten så jag kanske kan få lite annat gjort…



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0