Trött

(null)

Jag har så fina teammedlemmar. Rabab var på semester i Egypten och kom hem med gåvor till mig, visste att jag gillade små skålar, titta vad fina! Dessutom dadlar som jag aldrig smakat på förut och tvärtemot mina föreställningarinte alls var dumma, svårbeskrivbar smak men goda.

Klockan har precis slagit åtta och jag har gått och lagt mig, har Liten pirrande halvvägs nedgliden från bröstet. Sov kasst och intensiv dag så kände inte för något annat än sängen. Nu har combatkoreografin släppts så jag lär somna extra snabbt.

(null)

Sommarvärmen var tillbaka när jag lämnade kontoret så avnjöt den en stund med korsord och ljudbok. Funderar på att byta ut bordet och stolarna som vi ändå aldrig sitter vid och införskaffa sådana där solstolar man kan ligga plant i istället. När jag vunnit på lotto.

Innan jag tar itu med koreografin vill jag avsluta ljudboken som är rätt spännande men också jobbig där den skildrar grov hustrumisshandel. Det kryper under skinnet av obehag, kom tillbaka när jag låg vaken inatt men ändå kan man inte låta bli att fortsätta i viljan att veta hur det går. När det är en skönlitterär bok, om än deckare kan man ju hoppas på lyckligt slut. Så är det sällan i verkligheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0