Trött igen

Hade så där härligt mycket energi vid morgonens pass i Majorna, nästan övertaggad så man en sekund undrar om man bränner sig i båda ändar innan vi är halvvägs igenom. Men höll hela vägen för att bli skönt slut efteråt och avnjuta lyxen att komma hem till Christers äggröra, bacon och korv!
När tvättmaskinen var klar åkte vi ut till honom för att avnjuta vad som troligtvis var sommarens sista sommardag. 
(null)

Slumrade och svettades några timmar innan vi svettades vidare genom att rensa ogräs på framsidan. När han bor så mycket hos mig blir hans eget hem helt försummat så behövdes verkligen.
(null)
Böckerna i augusti blev förvånansvärt många och blandade genrer, alla helt ok. Två uppläsare i Therese Eidenfjords som nog bjöd på månadens största behållning. 
Har förstått att en del lyssnar med högre hastighet, C gör det med sina poddar och då hinner man visserligen igenom fler. Men man förlorar ju en del av värdet när hastigheten blir forcerad och framför allt blir jag stressad. Jag vill avnjuta böckerna.

Nu blir det dock mest fokus på nya releasen som ska pluggas in i hjärnan. C kollar Formel 1 så kan vara ett passande tillfälle nu när jag inte orkade spela mera Dibbe. Rätt trött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0