Morgonstund

Ont i ryggen men ligger kvar i sängvärmen bara för att det är mysigt. C har somnat om med armen över mig och det gryende dagsljuset smiter in bakom mörkläggningsgardinerna. Det är lördag och vi har inget speciellt på programmet. Lilltjejen skulle haft match men vill ändå dit och titta så  får se vad vi gamlingar hittar på då. Att titta på match där Lilltjejen inte spelar är inte särskilt roligt men hade varit lite intressant att se hur vännen och backupen Zoe klarar det. 
Hon känner sig inte redo för att spela i den svåra serien men har nu inte mycket till val, men det blir säkert väldigt lärorikt och utvecklande  för henne. Lilltjejen missar turneringen i Norge men de ville gärna ha med henne ändå, besvikelsen var tillräckligt stor som den var och hon vill gärna stötta och peppa Zoe så som hon gjort för Ronja alla gånger hon varit reserv och följt matcher från bänken.

Lilltjejen har ont och är frustrerad men vid hyfsat mod ändå. Och när jag och C lunchade på Steinbrenners sopp- och tårtbuffe igår kände jag inte att jag hade mycket att säga emot när hon ville köpa en princesslängd till kvällens efterrätt.

(null)

Jag försökte få henne att förstå att den inte gick att äta som en burrito. Men som oftast krävs att man själv måste testa för att inse - och hitta andra lösningar, om det så gäller matteproblem eller äta vad hon kallade rulltårta. Min knäppa Lilltjej! 
Efter halva insåg hon dessutom att hon heller inte orkade hela. Vilken överraskning. 

Kanske jag skulle passa på att sticka ut en lufsrunda medan de andra snarkar?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0