Independence day

 
Igår firade Indien sin självständighetsdag så dagen till ära träffades vi ATM:er och käkade indiskt till lunch. Kryddstark men precis uthärdlig kyckling för mig och ja, vi småchefer i vår area består till nittionio procent av fruntimmer. Norbert och min chef Janne står för den manliga representationen så vad gäller utjämnandet av könen i ledarpositioner ligger vår area onekligen bra till. Bland våra team är det lite värre dock, i varje fall mina. Utvecklare är fortfarande en grupp som domineras av männen, men fler och fler tjejer kommer vilket är kul.
 
Körde med ett litet gäng i en varm Frölundasal och de många passen efter ledigheten känns nu i kroppen. Fick sällskap av My i Sisjön i tisdags vilket alltid är kul och att vi nu kör i stora salen underlättar och förbättrar upplevelsen för alla.
 
Vi plöjde i Diablos dystopiska värld där jag fått upp min andra karaktär någonsin till level hundra. Känner ibland stress över tiden jag lägger där när jag istället kunnat göra något vettigare, men samtidigt måste man inte alltid presetera hela tiden. När jag inte spelar tillsammans emd Christer lyssnar jag på ljudbok, eller som senast, på en onlinekurs i SAP. Fokus kanske var sådär men samvetet kändes lite bättre, hehe!
 
Ikväll ska vi möte upp några kompisar till C och käka innan sena föreställningen av "Alien: Romulus". Christer är stort fan av Alien-filmerna men det blir första gången jag ser skräck på bio, jag som knappt kan se skräck på vanlig tv!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0