Hemmavid

(null)
Först en återblick till loungen och deras gudomliga bakverk. Jag erkänner att jag åt två av skapelserna till vänster, hundraprocentig okynnesätning. När lunch senare serverades på flyget var det nej tack, min mage var redan full!

Slocknade tidigt igår kväll, medan Christer färdigställde middagen packade jag upp allting och körde igång tvättmaskinen. Sedan gick startskottet för pusselkampen!
(null)

Jag tror faktiskt att mina pälsansikten saknat mig litegrann. Alla tre hälsade på i tur och ordning under kvällen där jag för övrigt slocknade rätt snabbt när vi väl var i säng.
Till denna morgon var det dags för mitt combatpass i Majorna, med en föraning om att det skulle bli jobbigt, vilket det också blev. Så går det när man är ledig och låter träningen bli eftersatt. Armarna kändes som bly och flåset var obefintligt, jäklar vad tungt det var, men åh vad roligt!
Trots semestertid var det riktigt många deltagare vilket peppar extra. Jag var helt slut efteråt.

Lagt färdigt pusslet, slumrat på utsidan i hopp om att sova bort den infernaliska huvudvärken men fick ge upp och liksom igår ta tabletter.
(null)

Tidig middag och då värken tack och lov lade sig gick jag lös på att röja under diskbänken där musen uppenbarligen hängt kvar. Det var väl några veckor sedan vi hittade de omisskännliga spåren av en inneboende och efter sanering var det nu tydligt att den ännu var kvar.
Bort med sockeln under diskbänk och diskmaskin och där var den minsann, tillsammans med ett bo den byggt av gammalt hushållspapper, synnerligen välgödd var den också efter att ha levt gott på buffén in kompostpåsarna. Den klättrar upp bakom diskmaskinen men nu är allt undanröjt och sockeln fortfarande borta så katterna förhoppningsvis kan ta över. Vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0