Medan jag väntar…

(null)
Medan termometern kröp nedåt blev det vinst med god marginal igår mot Kålleredspojkarnas andra lag. Fick sålt en av avkommans gamla Jitextröja vid deras återvinningsbord och sponsrade det gigantiska beloppet till några lotter som gav en bullkubbe(?) i vinst. Bullkrans och vetelängd men vad kallas en sådan där rund helfylld grej? I vilket fall fick Ronja gå loss på den direkt…! 

Lugn eftermiddag och kväll kändes bra och så upp med tuppen denna söndag till höstens första frost. Innan göteborgarna gnuggat sömnen ur ögonen rullade vi norrut för några få timmar på Fågelcentralen, säsongens sista för oss. 
Vägen ut till anläggningen är en enslig återvändsväg så lät Lilltjejen ratta ända från avfarten. Hon längtar tills hon får börja övningsköra på riktigt.

På grund av den myckna blåsten över Atlanten senaste dagarna hade en skock Sillgrisslor tagits om hand, bokstavligt bortblåsta och utmattade. En vacker ung svan vilade också ut och fick flyta lite i hundpoolen. De är så stora!
(null)
Matade, skrubbade och skurade, kånkade vatten ut till voljärerna och förberedde den så kallade parabolen för en ny gäst. Effektiv tid så kändes bra att lämna vid lunch för att hinna hem till dagens matcher, sammandrag på en solig men kylig Överåsvall där två matcher väntar. Jag hinner inte se hela den andra för att hinna till mitt pass så Johan hämtar. Har inte tränat någonting över huvudtaget på hela veckan vilket känns bedrövligt och det lär straffa sig idag!

Men nu är det matchstart och denna turnering är det nio mot nio på plan!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0