Testat

Jadå, jag överlevde men det blir ju vad man gör det till. Svettades som en gris gjorde jag i vilket fall även om jag säkert kunnat ta ut mig ännu mera - det kan man nästan alltid. Robert var bra, ingen gaphals som står och skriker i örat på en utan endast ropade ut tiderna för våra intervaller. Det var inte superkul utan tja, en ordentlig genomkörare för kroppen med det sköna upplägget att någon annan säger vad man ska göra och så gör man det och får det gjort. Tiden gick rätt snabbt också, ännu bättre.
 
Blev någon timme Dibbe efter middagen och ett avsnitt "Hela England bakar" innan vi slocknade för att vakna upp till ännu en varm och solig morgon. Idag kommer Lilltjejen hem efter sin resa med farmor och farfar. Tomas har messat varje dag med bilder och allt vad de gjort och det gör mig så glad att hon har så fantastiska farföräldrar som Lilltjejen älskar att vara med. Det är så signifikant främmande från min egna relation med morföräldrarna.
 
Imorgon bitti lämnar vi henne till Johan då vi ska blåsa upp till Stockholm och Weeknds konsert. Vi öörnar hem direkt efteråt och så hämtar vi Lilltjejen på söndag efter mitt sista söndagspass för sommaren. Hon börjar orkesterlägret "Side-by-Side" på lördagen så hon har dagarna fulla ända till tisdag då det hela avslutas med konsert i Skandinavium.
 
Denna sommar känns att bli mycket lugnare än den föregående, både rent praktiskt men kanske framför allt känslomässigt. En semester där man förhoppningsvis bara kan vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0