Vart tog helgen vägen?

(null)
Det blev en skön söndag där mina svullna ögon fick lindring av promenaden i den krispiga morgonluften kring Hills golfbana. Handlade inför höstlovsveckan, fixade lite hemma och ute samt testade ett nytt spel, "Ark Nova". Eller testade och testade, innan vi ens kommit halvvägs genom regelboken kom Lilltjejen från sin förmiddagsträning. Det verkar rätt komplicerat…
(null)

Lilltjejen kom tidigare eftersom vi skulle till Liseberg där Kvadrat bjöd in till familjeevent. Fika, "Allt-i-ett-pass" och "goodie-bag" på Hotell Heden innan vi äntrade nöjesparken.
Hade hyfsat flyt med de virtuella köerna och kunde beta av de bästa, inklusive bli blöta av Flum ride innan den gemensamma middagen på 1923.
Jag blev lätt illamående av Valkyria och rejält illamående av Helix vilket är så jäkla tråkigt eftersom de är så roliga.
(null)
Som vanligt har Liseberg byggt upp och pyntat helt fantastiskt så att bara vandra runt nästan är tillräcklig behållning.

Ytterligare en Ipren senare ligger jag nu under täcket innan klockan passerat nio, redo att sova bums. Lilltjejen ligger bredvid och första Shrek går på TV:n.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0